Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: «Βόμβα» από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – O Σάκης Κατσούλης σκέφτεται να αποχωρήσει

    Μετά τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο δεύτερος παίκτης που θέλει να αποχωρήσει από το Survivor All Star, όπως αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τρίτης (17.01.2023) η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Η απόφαση της παραγωγής να «χωρίσει» το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τον νικητή του προηγούμενου Survivor. Και όπως είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης της είπε ότι σκέφτεται την αποχώρηση.

    «Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του.

    Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του.

    Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.

    Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει.

     

    Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παρουσία τους στο Survivor.

    Survivor All Star: «Βόμβα» από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – O Σάκης Κατσούλης σκέφτεται να αποχωρήσει

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ