Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Άγριο κράξιμο στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, πάλι ο Κατσούλης το έπαθλο

    Το πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή είδαμε το βράδυ της Κυριακής (02.07.2023) και οι πρώην συμπαίκτες της δεν… «κράτησαν» τα λόγια τους!

    Και οι πέντε φιναλίστ του Survivor All Star είχαν μια… κακή κουβέντα για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η Στέλλα Ανδρεάδου δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε απ’ όσα είπε η πρώην συμπαίκτριά της πριν αποχωρήσει ενώ οι περισσότεροι στάθηκαν στη συμπεριφορά της που, όπως ισχυρίζονται, ήταν διαφορετική off camera.

    «Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.

    Τις σκέψεις της αυτές τις μοιράστηκε και με τους συμπαίκτες της, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Νίκο Μπάρτζη. «Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες! Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα.

    Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

     

     

    «Βλέπαμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει μέρα με τη μέρα, συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι και έγινε» είπε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

     

    Στον αγώνα επάθλου, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ξανά νικητής και μάλιστα δια… περιπάτου, επικρατώντας στον «τελικό» της Στέλλας Ανδρεάδου. Στο έπαθλο, που περιελάμβανε μασάζ με σοκολάτα, ντους και ιταλικό φαγητό, πήρε μαζί του τη σύντροφό του και τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος δεν είχε επιλεγεί σε προηγούμενες νίκες.

     

     

     

     

    Πάντως, ο Κατσούλης τα… άκουσε για άλλη μια φορά από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που θεώρησε ότι δεν τη βοήθησε στο παζλ και εξαιτίας αυτού έχασε μια ζωή της. Η παίκτρια είχε βάλει λάθος ένα σύμβολο και κατηγόρησε τον σύντροφό της πως δεν την ενημέρωσε. Μάταια εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν έβλεπε το λάθος!

    «Μα που να το καταλάβω; Εγώ σωστή την έβλεπα την δίεση! Σωστή την έβλεπα την δίεση εγώ! Γιατί είναι λάθος; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σωστή» είπε ο Κατσούλης αλλά η σύντροφός του ήταν έξω φρενών.

     

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Survivor All Star: Άγριο κράξιμο στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, πάλι ο Κατσούλης το έπαθλο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ