Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου – Ιδού η τελική 4αδα

    Η ψηφοφορία έβγαλε δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor All Star τη Στέλλα Ανδρεάδου και ο Σάκης Κατσούλης «έδωσε» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Κάπως έτσι συμπληρώθηκε η τελική τετράδα.

    Απόψε (05.07.2023) οι πέντε παίκτες του Survivor All Star έπαιξαν τον τελευταίο αγώνα ασυλίας πριν από τον ημιτελικό του παιχνιδιού.

    Στέλλα Ανδρεάδου, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκαν στο στίβο μάχης για να κερδίσουν την ατομική ασυλία.

    Αλλά το… κολιέ φόρεσε πάλι ο συνήθης ύποπτος, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ήταν και ο MVP ακόμη μιας εβδομάδας, που πέτυχε τις περισσότερες νίκες.

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έμεινε νωρίς εκτός κούρσας και την ακολούθησαν Νίκος Μπάρτζης και Στέλλα Ανδρεάδου.

    Μάριος Πρίαμος και Σάκης Κατσούλης αναμετρήθηκαν στο τέλος και ο δεύτερος ήταν ξανά εκείνος που τα κατάφερε.

    Στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Κατσούλης ως MVP έχει εξασφαλισμένη θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star αλλά και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός από τους αγώνες κατάταξης, θα υπάρξουν και αγώνες όπου οι παίκτες θα κερδίζουν ζωές!

     

    Από την ψηφοφορία που ακολούθησε, τις περισσότερες ψήφους πήρε η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν η δεύτερη υποψήφια και ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε τον Μάριο Πρίαμο, αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

     

     

     

    Έτσι, Μπάρτζης, Ανδρεάου και Πρίαμος ήταν οι τρεις υποψήφιοι, με την 32χρονη αθλήτρια να αποχωρεί από το Survivor All Star μια ανάσα από τον ημιτελικό.

     

    «Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά, είμαι ικανοποιημένη. Όλο αυτό είναι πέρα από τις προσδοκίες μου, είναι σαν να έχω κερδίσει», δήλωσε αποχωρώντας η Στέλλα Ανδρεάδου. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία, νικητής να είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

     

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο ΣΚΑΪ.

    Survivor All Star: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου – Ιδού η τελική 4αδα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ