Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό

    Ανδρική υπόθεση θα είναι ο τελικός του Survivor All Star, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν φτάσει έως το τέλος. Έτσι, το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

    Ο ημιτελικός του Survivor All Star είχε… μεγάλη διάρκεια και λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι δυο παίκτες του μεγάλου τελικού. Ο νικητής του Survivor 2021 και ο επίσης παίκτης εκείνης της χρονιάς.

    Την τελευταία στιγμή έγινε εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ πρώτος που έμεινε εκτός ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

    Ο ημιτελικός του Survivor All Star άρχισε στις 21:00 αλλά οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από τις 19:00. Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες ήταν εκεί, εκτός από όσους αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, δηλαδή τους Ηλία Γκότση, Κατερίνα Δαλάκα, Γιωρίκα Πιλίδη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έκανε και ανάρτηση γεμάτη… αιχμές. Απών και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

    Η αρχή

    «Καλωσήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είσαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα ασυλίας;», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο Γιώργος Λιανός βγαίνοντας στη σκηνή που είχε στηθεί στο θέατρο του Άλσους στο Γαλάτσι. Το κοινό είναι ιδιαίτερα ένθερμο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των τεσσάρων υποψηφίων, κυρίως όμως του Νίκου Μπάρτζη.

    H αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν έμαθε για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό

    «Ωραία θα περάσουμε και απόψε. Το περιμέναμε πώς και πώς. Έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα κυλήσουν πολύ έντονα», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός και έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους πρώην παίκτες του Survivor, προκειμένου να πει ο καθένας δύο λόγια.

    Αμέσως μετά οι 4 φιναλίστ του Survivor All Star έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή καταχειροκροτούμενοι από το κοινό, χαιρετώντας τους συμπαίκτες τους και σχολιάζοντας τη συγκίνηση και το άγχος που τους έχουν κατακλύσει.

      

      

      

      

    Ο πρώτος

    Σχετικά νωρίς στη βραδιά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που είχε ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη σχετικά με το ποιος θα ήταν ο τρίτος του ημιτελικού.

    Και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα παρέμενε στον ημιτελικό και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν θα κατάφερνε αυτή τη φορά να φτάσει έως εκεί.

      

    «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στεναχωρηθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό για τον οποίο έχω έρθει. Όμως νιώθω πραγματικά γεμάτος όποια κι αν ήταν η έκβαση του αποψινού παιχνιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

      

    Όταν πλάνταξε ο Κατσούλης

    Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο Survivor All Star, όταν ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε για πρώτη φορά την οικογένειά του μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

    Ο φιναλίστ του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βλέποντας τη μητέρα του, στην οποία παραδέχεται πως έχει τεράστια αδυναμία.

    «Μου είχαν μείνει δύο στιγμές στο μυαλό: η μία που περνούσα τα πρωινά από το μαγαζί, που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξύπναγα και έλεγα: θέλω να πάω να δω τη μάνα μου, δεν μπορώ άλλο. Και η δεύτερη ήταν η τελευταία μέρα με τις μικρές», έλεγε, στην οικογένειά του, πλαντάζοντας στο κλάμα ο Σάκης Κατσούλης

    «Μου φτάνει που με αγαπάτε εσείς. Αυτό μου φτάνει. 6,5 μήνες φαντάζομαι αυτή τη στιγμή», είπε ο νικητής του Survivor 2021 στον πατέρα του.

    Και όταν εκείνος σχολίασε το ότι έκλαιγε, ο Σάκης Κατσούλης του είπε: «Άσε με να κλάψω, ξεσπάω, δεν είναι κακό. Τι έχω τραβήξει η ψυχούλα μου το ξέρει. Πολύ ψυχοφθόρα η φετινή χρονιά, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά».

    «Όπως είδα την οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη και μέχρι εδώ που έχω φτάσει είναι πολύ γεμάτη. Σίγουρα έχουν κι αυτοί έναν κρυφό πόθο, να κερδίσω τον τίτλο του Survivor All Star. Από δω και πέρα αφήνομαι στα χέρια του κόσμου», τόνισε Σάκης Κατσούλης στο προσωπικό του cue μετά τη συγκινητική συνάντηση με τους δικούς του.

      

      

    Κλάμα από τα γέλια

    Βέβαια, κλάματα δεν υπήρχαν μόνο από συγκίνηση αλλά και από τα γέλια. Όπως το βίντεο που είχε ετοιμάσει η παραγωγή του Survivor All Star για όσα γίνονταν στα Συμβούλια του νησιού και… κόπηκαν στο μοντάζ!

      

    Και αφού ακολούθησαν αφιερωματικά βίντεο για τους φιναλίστ, έφτασε και η ώρα της ανακοίνωσης. Ποιος θα έμενε εκτός τελικού;

    Ο πρώτος που πέρασε στον μεγάλο αυριανό (11.07.2023) τελικό του Survivor All Star ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Και ο δεύτερος, ο Νίκος Μπάρτζης.

    «Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο», ανέφερε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Σάκης Κατσούλης. «Τρέμω ακόμα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε απόψε. Έχω φτάσει στην πηγή, περιμένω την αυριανή μέρα», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

      

      

    Survivor All Star: Τρίτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός.

    Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον τελικό

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ