Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η αποκάλυψη Κατσούλη και ο υποψήφιος Μπάρτζης

    Μετά τα παιχνίδια της Καραϊβικής που χαλάρωσαν τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor All Star, ήρθε η ώρα για τον προτελευταίο αγώνα ασυλίας. Και αυτός είναι πολλά, μα πάρα πολλά, νεύρα.

    Όσο πλησιάζει η ώρα του τέλους, η στιγμή της επιστροφής στην Ελλάδα για το μεγάλο τελικό του Survivor All Star, τα νεύρα των πέντε παικτών που έχουν απομείνει φαίνεται να… «σπάνε».

    Φάνηκε από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, όπου ακόμη και ο Σάκης Κατσούλης φάνηκε να χάνει την… πίστη στον εαυτό του και χρειάστηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να του βάλει τις φωνές για να τον συνεφέρει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

    Και τα κατάφερε αφού ο σύντροφός της ήταν τελικά εκείνος που πήρε ξανά την ασυλία, επικρατώντας στον «τελικό» της Στέλλας Ανδρεάδου.

     

     

     

     

    Και μπορεί τον Σάκη Κατσούλη να τον… «ξύπνησε», η ίδια μετά από μια ήττα (από τον σύντροφό της) κατέρρευσε ψυχολογικά και βγήκε εκτός εαυτού γιατί δεν μπορούσε να βρει το στόχο.

    «Εάν βάλω δύναμη, πάει δυνατά. Εάν δεν βάλω, πάει εκεί πέρα. Εγώ πού να φτάσω εκεί; Εάν βάλω δύναμη, θα πάει πίσω! Είναι δυνατόν;», φώναζε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον σύντροφό της εμφανώς εκνευρισμένη.

    «Πώς να ηρεμήσω, ρε Σάκη; Ρίχνω έτσι, δεν φτάνει. Ρίχνω έτσι, πάει δυνατά. Πώς να ρίξω για να το πετύχω; Άσε με!», συνέχισε, με τον Σάκη Κατσούλη, μάταια, να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

    Και όταν στον επόμενο αγώνα, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη δυσκολεύτηκε ξανά στο σημείο του στόχου, ξέσπασε σε κλάματα και τα παράτησε.

     

     

    Η εξομολόγηση του Κατσούλη

    Μετά τον αγώνα ασυλίας, οι παίκτες του Survivor All Star συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού. Κι εκεί ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι τους πρώτους μήνες του Survivor είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει!

    «Λίγο πριν τον δεύτερο μήνα θυμάμαι ότι για πρώτη φορά είπα στη Μαριαλένα να φύγουμε. Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου. Μου το έλεγε συνέχεια η Μαριαλένα, ότι έχει χαθεί ο Σάκης που ήξερε.

    Ξέρω από πείνα, μου αρέσει και η επιβίωση αλλά το πρώτο διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να ξαναμπώ στο Survivor, το πρώτο τρόπαιο σου δίνει μία επιβεβαίωση. Θέλει μεγάλο θάρρος να ξανασυμμετάσχεις, όλο αυτό που έχτισες μπορεί να καταρρεύσει.

    Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένα πυροτέχνημα αλλά ότι έχεις κάποιες βάσεις για να καταλήξεις εκεί. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν το μεγαλύτερό μου άγχος. Με κράτησαν τα λόγια της Μαριαλένας και ένας κρυφός εγωισμός μέσα μου. Ενώ έλεγα ότι θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο.

    Δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τον κόσμο που από το υστέρημά του με στήριξε. Γι’ αυτό σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

     

    Ο υποψήφιος

    Οι πέντε παίκτες του Surviror All Star κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο. Ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη, τη Στέλλα Ανδρεάδου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, επέλεξαν τον πρώτο, ο οποίος δέχτηκε την υποψηφιότητά του με χαμόγελο.

     

    «Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά μάλλον. Δεν τους κάνω το χατίρι, δεν φεύγω. Θα δείξει, όλο το θέμα είναι αύριο», τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor All Star.

     

    Αύριο (05.07.2023) θα γίνει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και από την ψηφοφορία των παικτών θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος, ενώ τον τρίτο θα δώσει ο παίκτης που θα αναδειχθεί MVP.

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Survivor All Star: Το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η αποκάλυψη Κατσούλη και ο υποψήφιος Μπάρτζης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ