Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Survivor: Συγκινεί η Εκατερίνα – «Πολλοί φίλοι μου σκοτώθηκαν στον πόλεμο με την Ουκρανία»

    Στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας αναφέρθηκε η Εκατερίνα στο Survivor, κάνοντας μία απίστευτη αποκάλυψη.

    Η 26χρονη Tiktoker που κατάγεται από τη Ρωσία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της, όταν ο αδελφός κλήθηκε να πολεμήσει εναντίον της Ουκρανίας. Η Εκατερίνα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο στα πλαίσια του Survivor, μίλησε και για τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια.

    «Εγώ γεννήθηκα στη Σιβηρία της Ρωσίας, ήταν πάρα πολύ κρύο, -30. Όταν έγινα δύο χρονών, μετακομίσαμε στη Μόσχα. Έτσι, όλη μου τη ζωή ζούσα εκεί. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, γιατί οι άνθρωποι στη Ρωσία δεν είχαν λεφτά, δεν είχαν δουλειές και μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε», αφηγήθηκε η Ekaterina Litvinova

    Και συνέχισε: «Οι γονείς μου είναι δικηγόροι και, όταν ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα ακίνητα, ξεκινήσαμε να έχουμε λεφτά. Εγώ και ο αδελφός μου μεγαλώσαμε μόνοι μας θα έλεγα, γιατί οι γονείς μου πάντα έλειπαν. Έχουμε διαφορά μόνο 10 μήνες αλλά εγώ πάντα ένιωθα ότι είμαι η μαμά του, η μεγάλη του αδελφή».

    «Οι γονείς μου μετακόμισαν πέρσι στο Ισραήλ γιατί στη Ρωσία άρχισε πόλεμος με την Ουκρανία. Τον αδερφό μου μπορούσαν να τον πάρουν να πολεμήσει.

    Για αυτό μαζεύτηκαν γρήγορα και φύγανε στο Ισραήλ, ήταν πολύ γρήγορη απόφαση. Ήταν πολύ τρομακτικό γιατί πολλούς φίλους μου, και φίλους του αδελφού μου τους σκότωσαν στον πόλεμο», είπε.

    «Εννοείται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μετακομίσουν από τη Ρωσία στο Ισραήλ, αν και η μητέρα μου είναι Ισραηλινή. Και εκεί δεν είναι ήσυχα τα πράγματα, κάθε μέρα πέφτουν ρουκέτες και η οικογένειά μου μπαίνει στο καταφύγιο. Πολύ τρομακτικά πράγματα, δεν ξέρω πού είναι καλύτερα. Όλα είναι πολύ περίεργα», κατέληξε στην αφήγησή της η Ekaterina Litvinova στην κάμερα του Survivor.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ