Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Survivor: Βρισίδι της Χριστιάνας μετά την ήττα από τους Πράσινους

    Νέα ήττα για τους Κίτρινους και γκρίνια στο νέο επεισόδιο του Survivor. Ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο αντίπαλων ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

    Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τους Πράσινους να θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν αγωνιστικά και ψυχολογικά, μετά τα συνεχόμενα έπαθλα φαγητού, και τους Κίτρινους να προσπαθούν να ανακάμψουν από τις ήττες.

    Πρωτοφανές ήταν το ξέσπασμα της Χριστιάνας Γρηγοράσκου από τους Κίτρινους, μετά τον πόντο που έχασε η ομάδα της. Η ίδια ανέφερε ότι δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα και συνεννόηση και στη συνέχεια άρχισε να βρίζει.

    «Πάρα πολλά νεύρα αυτή τη στιγμή! Πάρα πολλά! Δεν ξέρω τι φταίει αυτή τη στιγμή. Δηλαδή δεν γίνεται αυτό το πράγμα να μην τρώμε συνέχεια τίποτα. Μα, την Παναγία. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει συνεργασία. Δεν είναι κάποια ειδική δεξιότητα που χρειάζεται να έχει κάποιος εδώ πέρα. Λάθος ματσαρίσματα κα συνεργασία. Δεν υπάρχει κίνητρο», είπε αρχικά η Χριστιάνα στο Survivor και στη συνέχεια «φόρτωσε»:

    «Έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Δεν θα παίξω. Χέσ…α κιόλας, στα αρχ…α μου ας κάμνουν ό,τι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς δεν νικάμε που δεν νικάμε, γιατί να κουράζομαι;».

    Οι Πράσινοι πήραν ακόμα μία νίκη και οι Κίτρινοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους από τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων τους.

    Οι Τίγρεις του Survivor δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους με το γεγονός ότι οι Αετοί πανηγύριζαν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού, με τον Τζον Ρηγάκη να πλησιάζει στον πάγκο τους και να ζητάει προσωπικά συγγνώμη.

    Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου τον αποπήρε σε έντονο ύφος, θεωρώντας αργοπορημένη αυτή την κίνηση:

    Στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήρθαν να προστεθούν και δύο άσχημες πτώσεις που τρόμαξαν τους συμπαίκτες τους.

    Η αρχή έγινε με τον νεοφερμένο Γιάννη Αλκέο Κέλι, που σκόνταψε άσχημα στο εμπόδιο και σωριάστηκε στην άμμο.

    «Paramedico τώρα», φώναζε ο Ορφέας, ενώ αρχικά φαινόταν να έχει χτυπήσει στο γόνατο. Στον Γιάννη προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και έτσι κατάφερε να τρέξει πάλι, παίρνοντας τον πόντο.

    Δεν ήταν ο μόνος ωστόσο, αφού και η Γεωργία Γεωργοπούλου είχε μία άσχημη πτώση από το εμπόδιο, σφαδάζοντας στους πόνους, ενώ την έβγαλαν κρατώντας τη στα χέρια.

    Μπορεί κι εκείνη να επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, όμως, η υπερπροσπάθειά της δεν ήταν αρκετή για να φτάσει στη νίκη η ομάδα της.

    Μία στιγμή έντασης εκτυλίχθηκε και στους Πράσινους, με «πρωταγωνίστριες» τις αδελφές Πετεινάρη.

    Οι δύο παίκτριες της ομάδας των νικητών είχαν πρόβλημα στη συνεργασία τους, με τη Μαρία να ρίχνει τα βέλη στη Βίκυ, λέγοντας ότι «νευριάζει εύκολα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ