Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Συγγνώμη, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ»

    Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε εκ νέου συγγνώμη για το ρεπορτάζ, αναφορικά με το σπίτι που έμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.

    Μετά τη θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε μέσα από το «Πρωινό» για να ζητήσει εκ νέου συγγνώμη για το επίμαχο ρεπορτάζ. Ο παρουσιαστής ανέλαβε όλη την ευθύνη και ζήτησε να μείνει εκτός το περιβάλλον και οι συνεργάτες του. «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση» είπε μεταξύ άλλων, λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής.

    Ο Γιώργος Λιάγκας που στη χθεσινή του εκπομπή (10-10-2024) παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που επικεντρωνόταν στην οικονομική αξία του σπιτιού του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, έγινε στόχος αρνητικών σχολίων στα social media, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται το λάθος του και να ζητά συγγνώμη αρχικά μέσα από τα social media.

    Το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας ότι αναλαμβάνει πλήρως όλη την ευθύνη. «Μπροστά στον χαμό ενός ανθρώπου δεν έχει σημασία πως αισθάνεται κάποιος που έκανε ένα λάθος. Μπροστά στον χαμό ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, του οποιουδήποτε συναισθήματος» είπε αρχικά.

    «Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, δε θα πω καμία διότι το λάθος που έκανα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Άρα δε θα δικαιολογηθώ. Χθες έκανα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα και να αφήσετε έξω το περιβάλλον μου και τους συνεργάτες μου.

    Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πώς είναι το διαμέρισμα και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή.

    Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι – και καλά κάνετε και μου τη λέτε γι’ αυτό – ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται ρεπορτάζ.

    Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δε μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε» είπε ο παρουσιαστής στον μονόλογό του, μπροστά στην κάμερα.

    «Λάθος μεγάλο, περιττό όλο το χθεσινό. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου…. Συγγνώμη από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα. Συγγνώμη» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ