Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα 5 must have πανωφόρια που αξίζει να αποκτήσεις την Black Friday

    5 super προτάσεις αγοράς, 5 διαφορετικά styles για σένα.

    Τις τελευταίες μέρες σίγουρα ακούς από παντού τη λέξη Black Friday ή Black Week. Κια το πιο πιθανό είναι οι γονείς σου να σου έχουν ήδη εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η μέρα, ή καλύτερα αυτή η εβδομάδα. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες προσφορές που κάνουν τα καταστήματα πριν τις γιορτές και σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι θα επενδύσουν τα χρήματα τους σε ένα κινητό, νέα ακουστικά ή κάποιο άλλο gadget τεχνολογίας. Αλλά εμείς που αγαπάμε τη μόδα, σίγουρα θα κάνουμε μια βόλτα στα μαγαζιά και καλό θα ήταν να διαθέσεις κάποια χρήματα από το χαρτζιλίκι σου για να αποκτήσεις το νέο σου χειμερινό πανωφόρι.

    Μπήκε ο Νοέμβριος, καιρός για puffer jacket – Η Emma Chamberlain έχει την πιο stylish πρόταση

    Και γιατί σου μιλάω για ένα πανωφόρι; Γιατί είναι το πιο ακριβό κομμάτι της ντουλάπας σου, μαζί με τα μποτάκια και τα sneakers σου, και γιατί είναι το πιο βασικό κομμάτι που θα χρειαστείς από εδώ και πέρα, μολίς πιάσουν τα κρύα. Οπότε τώρα που όλα τα αγαπημένα σου brands θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις αγορές σου. Εμείς κάναμε για σένα μία μιρκή έρευνα και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα καλύτερα σχέδια, που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

    Τα 5 πιο stylish πανωφόρια της Black Friday.

    https://www.instagram.com/p/Ck6C0Z-NhqZ

    Το πρώτο και πιο αγαπημένο μας jacket είναι το κοντό, puffer jacket. Το φουσκωτό, ζεστό μπουφάν που θα φοράς στο σχολείο και το φροντιστήριο, αλλά και στις εξόδους με την παρέα σου το Σαββατοκύριακο και στις διάφορες δραστηριότητες. Ψάξε για ένα ενδιαφέρον item με prints ή κάποιο έντονο, fluo χρώμα, που είναι οι δύο πιο fashionable επιλογές της σεζόν. Ένα κλασικό μαύρο παλτό, μέχρι το γόνατο, με κουκούλα είναι πάντα μια καλή λύση. Το ίδιο ισχύει και για το καρό, μάλλινο shacket. Τώρα μπορείς να βρεις ένα κανονικό, χοντρό μπουφάν σε στυλ ενός cozy shacket, σαν αυτό που σου προτείνουμε παρακάτω. Τέλος δοκίμασε ένα ζεστό δερμάτινο επενδυμένο με γούνα και είσαι έτοιμη για τα κρύα του χειμώνα!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ