Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Τα νέα του ‘τέρατα’ βρήκε το “Μonster” του Ryan Murphy

    Τα νέα του 'τέρατα' βρήκε το "Μonster" του Ryan Murphy

    Η δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς του Ryan Murphy, “Monster”, βρήκε την κύρια ιστορία του.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συνδρομητικής, τα νέα επεισόδια θα επικεντρώνονται στους Erik και Lyle Menéndez. Μάλιστα, επειδή τα ‘τέρατα’ αυτής της σεζόν είναι δύο, ο τίτλος της σειράς άλλαξε και ονομάζεται “Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”. Δείτε την παρακάτω:

    Τα αδέρφια Menéndez έμειναν στην ιστορία επειδή δολοφόνησαν τους γονείς τους στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν 20 Αυγούστου του ’89, όταν τα αδέρφια τηλεφώνησαν στην αστυνομία (απόσπασμα της κλήσης ακούγεται και στο βίντεο παραπάνω) και είπαν ότι κάποιος σκότωσε τους γονείς τους, με τους ίδιους να ισχυρίζονται ότι δεν ήταν εκεί, αλλά είχαν πάει σινεμά για να δουν το “Batman” του Tim Burton. Αν και οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στους δύο γιους, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι διέπραξαν το έγκλημα και έτσι αφέθηκαν να συνεχίζουν τις ζωές τους, οι οποίες, χάρη στην περιουσία που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ήταν πλουσιοπάροχες. Ο Erik ήταν αυτός που αποκάλυψε το έγκλημα, μιλώντας στον ψυχολόγο του το 1990, ο οποίος με την σειρά του τον κατέδωσε στην αστυνομία. Κατά την διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι οι γονείς των παιδιών, José και Mary Menéndez, τούς κακοποιούσαν σωματικά, ψυχολογικά και σεξουαλικά και ότι το μοιραίο βράδυ, φοβήθηκαν για την ζωή τους και αμύνθηκαν καταλλήλως. Η δίκη τους μεταδόθηκε στην τηλεόραση, εξού και το γεγονός ότι έμεινε στην ιστορία. Τα αδέρφια καταδικάστηκαν σε ισόβια, χωρίς την δυνατότητα αποφυλάκιση υπό όρους, το 1996.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη σεζόν, το “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story” ξεπέρασε το 1 δις σε ώρες προβολής τις πρώτες 60 μέρες από την διάθεσή του και βρισκόταν στην πρώτη θέση του Top 10 του Νetflix για τρεις εβδομάδες συνεχόμενα.

    Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς και το κύριο cast. Πως σας ακούγεται το “Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”; Πείτε μας στα σχόλια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ