Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τα spin-off του “The Walking Dead” αποκτούν περιόδους πρεμιέρας

    Τα spin-off του "The Walking Dead" αποκτούν περιόδους πρεμιέρας

    Το 2023 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το σύμπαν του “The Walking Dead”, καθώς το AMC αποκάλυψε ότι δύο νέες σειρές (και το “Fear the Walking Dead”) θα κάνουν την πρεμιέρα τους μέσα σε αυτό.

    Ξεκινώντας από την Κυριακή 14 Μαΐου, το “Fear the Walking Dead” θα επιστρέψει με την όγδοη και τελευταία του σεζόν, η οποία θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Σε αυτήν θα δούμε τους Morgan (Lennie James), Madison (Kim Dickens) και άλλους χαρακτήρες να ζουν υπό την “κυβέρνηση” του PADRE.

    Στην αρχή του καλοκαιριού θα μεταφερθούμε στην κατακλισμένη από ζόμπι Νέα Υόρκη, όπου οι Maggie (Lauren Cohan) και Negan (Jeffrey Dean Morgan) έχουν πάει να κάνουν μια νέα αρχή. Το “The Walking Dead: Dead City”, όπως είναι ο τίτλος της σειράς, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα φτάσει στο κανάλι τον Ιούνιου. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Gaius Charles, Zeljko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon.

    Τέλος, κάποια στιγμή μέσα στο έτος, θα εξασκήσουμε τα γαλλικά μας, καθώς θα δούμε τον Daryl (Norman Reedus) στο μεταποκαλυπτικό Παρίσι. Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020 και θα φέρει τον τίτλο “The Walking Dead: Daryl Dixon”. Αρχικά, θα πρωταγωνιστούσε και η Melissa McBride ως Carol, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τη σειρά, λόγω του ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Ευρώπη για τα γυρίσματα. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Clémence Poésy (Harry Potter) και Adam Nagaitis (Chernobyl).

    Τέλος, μέσα στο επόμενο έτος – 2024 δηλαδή – θα φτάσει στις οθόνες μας και τη σειρά που θα συνεχίζει το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία των Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira). Το spin-off θα φέρει και αυτο έξι επεισόδια και έρχεται να αντικαταστήσει τις ανακοινωμένες ταινίες του χαρακτήρα.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ