Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτα πλάνα από τα “Fear the Walking Dead” και “The Walking Dead: Dead City”

    Πρώτα πλάνα από τα "Fear the Walking Dead" και "The Walking Dead: Dead City"

    Το AMC έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα από την τελευταία σεζόν του “Fear the Walking Dead” και από την πρώτη του “The Walking Dead: Dead City”.

    Η όγδοη σεζόν του “Fear the Walking Dead” θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Μαΐου, θα αποτελείται από δύο μέρη των έξι επεισοδίων (συνολικά 12 επεισόδια) και θα φέρει χρονικό άλμα οχτώ ετών, όπως αποκάλυψε ο co-showrunner Ian Goldberg στο πάνελ της σειράς στο WonderCon. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και το trailer του spin-off, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Και μπορεί αυτό το spin-off να πεθαίνει, αλλά ένα άλλο νεκρανασταίνεται. Ο λόγος για το “The Walking Dead: Dead City”, που θα επικεντρώνεται στους Maggie (Lauren Cohan) και Negan (Jeffrey Dean Morgan), οι οποίοι έχουν πάει στην κατακλυσμένη από ζόμπι Νέα Υόρκη για να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτή η σειρά θα φέρει έξι επεισόδια και θα φτάσει στις οθόνες μας στις 18 Ιουνίου. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Gaius Charles, Zeljko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon.

    Το AMC μοιράστηκε το teaser της επερχόμενης σειράς, το οποίο φέρει Walkers να πέφτουν από τον ουρανό. Δείτε το παρακάτω:

    Αυτό δεν είναι το μόνο spin-off που αναμένουμε. Να θυμίσουμε ότι μέσα στο έτος θα κάνει την πρεμιέρα του και το “The Walking Dead: Daryl Dixon”, που θα έχει ως επίκεντρο τον ομότιτλο χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Norman Reedus (διαβάστε την σύνοψη εδώ), ενώ το 2024 θα δούμε και την σειρά που θα συνεχίζει το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία των Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira).

    Το “Fear the Walking Dead” είναι διαθέσιμο για προβολή στο Amazon, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε που θα βλέπουμε το “The Walking Dead: Dead City”. Για ποια από τις δύο σειρές ανυπομονείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX