Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Teaser Poster και ημερομηνία, για το επόμενο κεφάλαιο του “Fast and Furious”

    FastFurious8

    Και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερο για την πλοκή ή τους χαρακτήρες, η Universal Pictures επιβεβαίωσε τον τίτλο, το teaser poster και την ημερομηνία εξόδου για την 8η προσθήκη του franchise των “Fast and Furious”.

    Η ταινία θα λέγεται “Fast 8″, και η δράση θα εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, με τον Vin Diesel να οδηγεί την παρέα του στο σινεμά, τον Απρίλιο του 2017. Ο Diesel, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε γυρίσματα για το “XXX: The Return of Xander Cage”, θα παίξει ξανά τον Dominic Toretto, αλλά θα εκτελεί και χρέη παραγωγού. Ο James Wan δεν θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία, καθώς έχει να ολοκληρώσει τα “The Conjuring 2″, και “Aquaman”. Έτσι την θέση του θα πάρει ο σκηνοθέτης των “Straight Outta Compton” και “The Negotiator”, F. Gary Gray.

    [ad id=”6783″]

    Επίσης θα επιστρέψουν οι Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Lucas Black, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky και Jason Statham. Το “Fast 8″ θα είναι το πρώτο μέρος μία καινούρια τριλογίας, που θα ολοκληρωθεί με την δέκατη ταινία της σειράς.

    fast8poster

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ