Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Την Abby προϊδεάζει ο συν-δημιουργός του τηλεοπτικού “The Last of Us”

    Και ήρθε η στιγμή που για πρώτη φορά μέσα στο 2023 πέρασε μια Κυριακή χωρίς να δούμε “The Last of Us”.

    Όπως και πολλοί fans, έτσι και ο συν-δημιουργός, Neil Druckmann, ένιωσε το κενό που άφησε η σειρά και αποφάσισε να μας παρηγορήσει δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια νέα αφίσα. Σε αυτήν βλέπουμε, κατά κύριο λόγο, ένα χέρι που κρατά ένα σφυρί. Και μπορεί ο Druckmann να μην αποκάλυψε ποιανού είναι αυτό το χέρι, αλλά το μυαλό όλων πήγε στην Abby και στην έναρξη του ταξιδιού της προς την εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της.

    Για όσους δεν ξέρουν, η Abby σχεδιάστηκε από τους Druckmann και Halley Gross και είναι η κόρη του Jerry Anderson, του χειρούργο των Firefly που σκότωσε ο Joel στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού (και της πρώτης σεζόν) για να σώσει την Ellie. Η Abby θέλει να σκοτώσει τον Joel, αλλά το ταξίδι της διακόπτεται και αλλάζει, όταν συναντά δύο πρώην μέλη των Seraphites. Στο βιντεοπαιχνίδι, η χαρακτήρας ενσαρκώνεται από την Laura Bailey, η οποία έλαβε Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας στα The Game Awards 2020.

    Δείτε την εικόνα παρακάτω:

    Την Abby προϊδεάζει ο συν-δημιουργός του τηλεοπτικού "The Last of Us"

    Το “The Last of Us” έκανε την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο με το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας για το κανάλι, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και αυτό του “House of the Dragon”. Όπως είπαμε, το φινάλε της πρώτης σεζόν παίχτηκε την περασμένη Κυριακή και έφερε αληθινή καμηλοπάρδαλη, ενώ συγκέντρωσε τους διπλάσιους τηλεθεατές απο την πρεμιέρα. Δείτε την σύγκρισή μας για το φινάλε με το βιντεοπαιχνίδι, καθώς και ό,τι αποκάλυψαν οι showrunner για το μέλλον της σειράς. Επιπλέον, ο Troy Baker μίλησε για την συμμετοχή του και αποκάλυψε το γιατί δεν έπαιξε τον Joel ή τον David.

    Όλα τα επεισόδια του “The Last of Us” μπορούν να προβληθούν στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ