Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Την λήξη του Afterparty φέρνει το Apple TV+

    Την λήξη του Afterparty φέρνει το Apple TV+

    Ένα μήνα μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν του “The Afterparty”, το Apple TV+ ανακοινώνει την επίσημη ακύρωση της σειράς.

    Όμως, σύμφωνα με το Deadline, οι fans δεν θα πρέπει να αποθαρρύνονται, καθώς η εταιρεία παραγωγής της, Sony Pictures Television, θα προσπαθήσει να την πουλήσει σε άλλες πλατφόρμες. Κατά πως φαίνεται, η σειρά έπεσε θύμα της επανεκτίμησης του καναλιού μετά την λήξη της απεργίας των σεναριογράφων.

    Η πρώτη σεζόν μάς πήγε σε ένα reunion party, όπου ο οικοδεσπότης – ένας διάσημος καλλιτέχνης – σκοτώνεται και όλοι οι καλεσμένοι είναι οι ύποπτοι. Η δεύτερη σεζόν μας μετέφερε σε έναν γάμο, ο οποίος “καταστρέφεται όταν ο γαμπρός δολοφονείται”. Κάθε επεισόδιο φέρει και ένα διαφορετικό genre και διηγείται να γεγονότα μέσα από μια διαφορετικό οπτική ματιά. Μερικά από τα είδη που έχουμε δει είναι ρομαντική κομεντί, φιλμ νουάρ, θρίλερ α λα Hitchcock, ερωτικό θρίλερ της δεκαετίας του ’90 και άλλα.

    Οι Tiffany Haddish, Sam Richardson και Zoë Chao επέστρεψαν στην δεύτερη σεζόν ως Detective Danner, Aniq και Zoë, αντίστοιχα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast ήταν οι Zach Woods ως Edgar, Elizabeth Perkins ως Isabel, Poppy Liu ως Grace, Paul Walter Hauser ως Travis, Anna Konkle ως Hannah, Jack Whitehall ως Sebastian, Vivian Wu ως Vivian, Ken Jeong ως Feng και John Cho ως Ulysses. Δημιουργός είναι ο Chris Miller, ο οποίος είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός με τον Anthony King. Στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε και τον Phil Lord.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ