Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η «Ανάσταση» του Τεό Θεοδωρίδη μετά τον Γολγοθά της φυλακής

    Μετά τον γολγοθά των ναρκωτικών και των φυλακών ο Τεό Θεοδωρίδης ζει τα τελευταία χρόνια τη δική του «Ανάσταση», έχοντας αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του (παρόλο που, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του,

    teo atheridis84715αν και οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές, τα έξι χρόνια που παρέμεινε πίσω από τα κάγκελα ένιωθε πραγματικά ελεύθερος).

    Πλέον το μοντέλο, που πριν τον εφιάλτη ζούσε στιγμές δόξες στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες, έχει κάνει την δική του οικογένεια με τη γυναίκα που του στάθηκε βράχος, αποκτώντας δίδυμα, ενώ η στροφή του στην υποκριτική είχε και «θείο» άγγιγμα, με αποκορύφωμα τον ρόλο του ως Ιησούς Χριστός στην ταινία «Το δείπνο του βοσκού», που έχει αποσπάσει βραβεία σε φεστιβάλ όλου του κόσμου!

    to deipno tou voskou
    Ο Θεοδωρίδης ως Ιησούς

    Εναν διαφορετικό λοιπόν Τεό, που έζησε τη δική του «Ανάσταση», αντίκρισαν άλλη μια φορά όσοι βρέθηκαν στη διαφημιστική avant premiere της ταινίας, που έγινε σε γνωστό κινηματογράφο των Αθηνών, με το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό να μοιράζει χαμόγελα ευτυχίας μπροστά στα φλας των φωτογράφων!

    Πραγματική ιστορία

    Το «Δείπνο του βοσκού» είναι μια ταινία βασισμένη σε πραγματική ιστορία από το «Γεροντικόν». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιστατικό, κάποτε ζούσε ένας καλοκάγαθος βοσκός ονόματι Μαυρογένης (Κωστής Σαββιδάκης), ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για τον Θεό, αλλά είχε αγνή και απονήρευτη ψυχή. Μια Κυριακή θα ακούσει το κήρυγμα του παπά του χωριού για τον ίσιο δρόμο που πρέπει να ακολουθούν οι πιστοί και πως, αν δεν λοξοδρομήσουν ποτέ, θα βρουν τον Παράδεισο και θα συναντήσουν τον Θεό.

    teo theodoridis

    Ο απονήρευτος βοσκός παίρνει τοις μετρητοίς τα λόγια του ιερέα και ξεκινάει ένα ταξίδι, βαδίζοντας συνέχεια ίσια, έχοντας την εντύπωση ότι πράγματι θα βρει τον Παράδεισο. Θα συναντήσει αρκετά εμπόδια στον δρόμο του, αλλά και θαυματουργικές εμφανίσεις.teo atheridis84855 Λίγο πριν καταρρεύσει από την πείνα και την κούραση, θα τον περιμαζέψουν σε ένα μοναστήρι, όπου θα λάβει την απάντηση στην αναζήτησή του μια και θα συνομιλήσει με τον Εσταυρωμένο που για χάρη του θα κατέβει από τον Σταυρό και θα καθίσει μαζί του στο δείπνο.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ