Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θάνος Πετρέλης: «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, είμαι καλομαθημένος»

    Συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή “Happy Day” έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε ανάμεσα και σε άλλα, για την σύζυγό του Σοφία και…τις δουλειές του σπιτιού.

    «Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι μοναχογιός, οπότε όπως καταλαβαίνεις πάντα είχα τα πάντα στο χέρι. Μπορεί να μην αρέσει αυτό σε κάποιους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι πατριαρχικό, υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ότι δεν θα πλύνει ο άνδρας τα πιάτα. Δεν είναι κακό να κάνει ο άνδρας τις δουλειές του σπιτιού, απλώς δεν έχει χρειαστεί να τις κάνω. Είμαι καλομαθημένος, έχω τις γυναίκες μου να με προσέχουν και εγώ προσφέρω ό,τι θέλουν, όσο μπορώ” δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης ερωτηθείς για το εάν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

    Μιλώντας για την γυναίκα του Σοφία, ο τραγουδιστής ανέφερε πως είναι μαζί 27 χρόνια και υπάρχει κατανόηση μεταξύ τους. «Βρήκαμε τη χρυσή τομή. Η σύζυγός μου, Σοφία, είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι 1000%» θα πει.

    Σχετικά με το τι τους αρέσει να κάνουν μαζί, ο Θάνος Πετρέλης λέει πως τους αρέσουν τα ταξίδια. Μάλιστα εκείνος είναι που τα διοργανώνει. «Ο καθένας προσφέρει, σε αυτό που του αρέσει και είναι καλός» τονίζει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ