Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Συγκρίνοντας το πέμπτο επεισόδιο με το βιντεοπαιχνίδι

    Συγκρίνοντας το πέμπτο επεισόδιο με το βιντεοπαιχνίδι

    Προειδοποίηση: Ακολουθούν SPOILERS από το τέταρτο επεισόδιο του “The Last of Us”.


    Το πέμπτο επεισόδιο του τηλεοπτικού “The Last of Us” έφτασε στις οθόνες μας δυο μέρες νωρίτερα και όπως κάθε φορά μάς έκανε να αναρωτηθούμε πόσο κοντά ήταν με το βιντεοπαιχνίδι του PlayStation. Γι’ αυτό και εμείς σας ετοιμάσαμε μια σειρά από εικόνες όπου σας παρουσιάζουμε τις ομοιότητες ανάμεσα στα δύο project. Δείτε τις παρακάτω:

    Όλα τα επεισόδια μπορούν να προβληθούν στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν προ ημερών και λέγεται ότι θα καλύπτει το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι, “The Last of Us Part II” (review εδώ), που κυκλοφόρησε το 2020. Διαβάστε τι είπαν οι δημιουργοί για τις αλλαγές στο τρίτο και δεύτερο επεισόδιο και δείτε το easter egg του “Uncharted” σε ένα από αυτά. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η μεταφορά του “The Last of Us Part 1” στο PC θα καθυστερήσει.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ