Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Rebels” προμηνύει μπελάδες για την Αυτοκρατορία

    Προσοχή! Spoilers από το “The Mandalorian”


    Το “The Mandalorian” διαδραματίζεται χρόνια μετά τα γεγονότα του “Return of the Jedi”, σε μια εποχή σχετικής ειρήνης και ευημερίας. Αλλά αν μάθαμε κάτι από το Sequel Trilogy του Star Wars, είναι ότι αυτή η ειρήνη είναι καταδικασμένη να τελειώσει κάποια στιγμή. Και χάρη στο “The Mandalorian: Season 3”, έχουμε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα του γιατί η New Republic αποτυγχάνει να σταματήσει την άνοδο του First Order.

    Το 5ο επεισόδιο της 3ης σεζόν βάζει ακόμα περισσότερα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Αυτό το επεισόδιο χρησιμεύει επίσης ως το live-action ντεμπούτο ενός άλλου αγαπημένου χαρακτήρα των φανς του “Star Wars Rebels” και αυτός δεν είναι άλλος από τον Zeb Orrelios (Steve Blum).

    Παρακάτω θα βρείτε μια πιο προσεκτική ματιά και τα όσα μάθαμε γενικότερα, καθώς φαίνεται να ετοιμάζεται ένας πόλεμος, ενώ ταυτόχρονα ο Zeb και η Bo-Katan μπορεί να είναι οι ήρωες που χρειάζεται ο γαλαξίας αυτή τη στιγμή.

    Ο Zeb Orrelios στο The Mandalorian

    Η μεγαλύτερη εξέλιξη στο “The Pirate” είναι η απροσδόκητη αλλά πολύ ευπρόσδεκτη εμφάνιση ενός ακόμη χαρακτήρα του “Star Wars Rebels”. Ο Zeb Orrelios (Steve Blum) συμμετέχει μαζί με την Ahsoka Tano (Rosario Dawson) και την Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) κάνοντας το άλμα στην live-action.

    Στο “Rebels”, ο Zeb ήταν ένα από τα μέλη του πληρώματος του σκάφους “The Ghost” της Hera Syndulla (το οποίο είχε ένα σύντομο cameo στο “Star Wars: The Rise of Skywalker”). Είναι μέλος του είδους Lasat, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το αρχικό σχέδιο για τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη Ralph McQuarrie, τον Chewbacca και τους Wookiees.

    Όπως όλοι οι άλλοι Spectres, ο Zeb ήταν μια σημαντική φιγούρα στις πρώτες μέρες της Rebel Alliance. Ο Zeb εντάχθηκε στους Rebels αφού είδε τον κόσμο του να καταστρέφεται από την Empire. Θερμοκέφαλος από τη φύση του, ο Zeb απέδειξε πάντως ξανά και ξανά την ικανότητά του.

    Ο Zeb τυχαίνει επίσης να είναι φίλος με τη Bo-Katan, έναν χαρακτήρα που έπαιξε βασικό ρόλο στις επόμενες σεζόν του Rebels. Αυτό και μόνο υποδηλώνει ότι η εμφάνισή του στο επεισόδιο 5 μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο πέρασμα στο Rebels. Η Empire είναι σαφές ότι θέλει να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο και ο Zeb και η Bo-Katan θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για να αποτρέψουν αυτό το σχέδιο (αν όλα πάνε καλά βέβαια μετά τα γεγονότα του του νεότερου επεισοδίου).

    Zeb is the latest Rebels character to get a live-action maeover.
    Zeb

    Πώς προσαρμόστηκαν ο Zeb και οι Rangers της New Republic

    Το “Mandalorian” μας δείχνει ότι η Empire εξακολουθεί να είναι μια πραγματική απειλή για τον γαλαξία σε αυτό το σημείο, ακόμη και αν αυτή η οργάνωση είναι μια σκιά του παλιού της εαυτού. Και ξέρουμε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να μεταμορφωθεί στο πολύ ισχυρότερο First Order και να γονατίσει τη New Republic.

    Δυστυχώς, ο Carson Teva φαίνεται να είναι ο μόνος άνθρωπος σε ολόκληρη τη New Republic που γνωρίζει έστω και ελάχιστα αυτή την αυξανόμενη απειλή. Τον έχουμε δει να υπαινίσσεται επανειλημμένα μια νέα απειλή που συσσωρεύεται στα πέρατα του γαλαξία. Αυτό το επεισόδιο δείχνει πώς οι ανώτεροί του κλείνουν τα αυτιά τους στις προειδοποιήσεις του για προσοχή και επαγρύπνηση.

    Με τον Teva να είναι αυτός που βρήκε τις αποδείξεις για την απόδραση του Gideon και την εμπλοκή των Mandalorians, είναι αρκετό για να αναρωτηθούμε αν πρόκειται να γίνει μια πιο ανταγωνιστική φιγούρα στη σειρά.

    Όλα όσα έχουμε δει για τον Teva μέχρι στιγμής δείχνουν πως όχι. Είναι πολύ έξυπνος για να πεισθεί πλήρως από τα βολικά στοιχεία που εμφανίζονται μπροστά του. Είχε δοσοληψίες με τον Din στο παρελθόν. Ξέρει ότι οι Mandalorians βοήθησαν στο Nevarro όταν η New Republic δεν το έκανε. Αν μη τι άλλο, ο Teva φαίνεται να είναι ο μόνος στρατιώτης που αντιτίθεται σε έναν πόλεμο εναντίον των Mandalorians. Μπορεί να δούμε ακόμα περισσότερες προστριβές μεταξύ του Teva και των αξιωματικών που του δίνουν εντολές. Η 3η σεζόν φαίνεται να στήνει τον Carson και την ομάδα του ως τους καλούς στρατιώτες που αγωνίζονται να κάνουν το σωστό σε έναν γαλαξία όπου το σωστό και το λάθος δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρα καθορισμένα.

    Σε αυτό το σημείο μπορεί να εμφανιστεί ο Zeb Orrelios. Ο Teva πιθανώς θα έχει τις αμφιβολίες του για το ρόλο των Mandalorians σε αυτή τη σύγκρουση, αλλά ο Zeb είναι κάποιος που μπορεί να εγγυηθεί προσωπικά για την Bo-Katan, αφού πολέμησε στο πλευρό της την Empire. Αν αυτοί οι δύο χαρακτήρες καταλήξουν να επανασυνδεθούν, αυτή θα μπορούσε να είναι η συμμαχία που θα καταστρέψει την πολεμοκαπηλεία του Gideon.

    Είναι επίσης αρκετό για να αναρωτηθούμε αν η σειρά αντλεί σχέδια από τη spinoff σειρά “Rangers of the New Republic”. Η μοίρα αυτής της σειράς φαίνεται να είναι αμφίβολη χάρη στην απόλυση της ηθοποιού της Cara Dune (Gina Carano), αλλά ορισμένα στοιχεία της πλοκής θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο “The Mandalorian” τώρα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ