Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Θεμιστοκλής Μπάκας στον Talk Radio 98.9: «Εξαιρετικά υψηλά ποσοστά κρατήσεων που πλησιάζουν το 100% σε καρναβαλικούς προορισμούς»

    Σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά οι κρατήσεις στους καρναβαλικούς προορισμούς με την Πάτρα φυσικά να κρατά τα σκήπτρα μιας και τα ποσοστά πλησιάζουν το 100%, όπως δήλωσε στον Talk Radio 98,9 και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου ο Θεμιστοκλής Μπάκας Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates.

    Ειδικά για την Πάτρα όπως είπε οι κρατήσεις κινούνταν ήδη από τον Ιανουάριο κοντά στο 90% ενώ αρκετοί ιδιοκτήτες ενεγράφησαν ώστε να μπορέσουν να διαθέσουν τα ακίνητα τους προς μίσθωση.

    Πάντως, για το τριήμερο έως και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, σε εντυπωσιακά ποσοστά κρατήσεων κινούνται η Ξάνθη στο 91%, Αράχωβα με 80% Μέτσοβο στο 71%, τα Καλάβρυτα στο 85% ενώ σε υψηλά ποσοστά και οι κρατήσεις σε περιοχές όπως η Δημητσάνα, το Λεβίδι, η Μακρυνίτσα, η Πορταριά και το Καρπενήσι. Στο 95% η Καστοριά ενώ σύμφωνα με τον κ. Μπάκα, αναμένεται να γεμίσουν με κόσμο και πολλές άλλες περιοχές όπως το Ναύπλιο και η Καλαμάτα.

    Ο κ. Μπάκας ειδικά για την Καλαμάτα είπε πως είναι ένας πολύ καλός και οικονομικός προορισμός αφού υπάρχουν καταλύματα έως 210 ευρώ για τετραμελή οικογένεια,

    Ο κ. Μπάκας ειδικά για την Καλαμάτα είπε πως είναι ένας πολύ καλός και οικονομικός προορισμός αφού υπάρχουν καταλύματα έως 210 ευρώ για τετραμελή οικογένεια,

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX