Η Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, το 2018, αλλά θα συμπληρωθούν 6 ολόκληρα χρόνια μέχρι το ζευγάρι να καταφέρει παντρευτεί.


Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Οι τρεις αναβολές μέχρι τον ορισμό του γάμου

Το πρώτο και δυστυχώς όχι τελευταίο εμπόδιο ήταν ο κορονοϊός. Αρχικά, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα ήταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της στις Σπέτσες, το 2020. Τους πρόλαβε η πανδημία όμως και ο γάμος αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο ο κορονοϊός ήταν ακόμα εκεί, κι έτσι γάμος δεν έγινε ούτε την επόμενη χρονιά.

Δυστυχώς η τρίτη αναβολή ήρθε λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το 2023.Κάπως έτσι φτάσαμε στο 2024, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται επιτέλους να παντρευτεί και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Το θέμα έχει γραφτεί και σε διεθνή ΜΜΕ, καθώς η Θεοδώρα, εκτός από γαλαζοαίματη είναι και ηθοποιός στην Αμερική και μάλιστα έχει παίξει στη θρυλική «Τόλμη και γοητεία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)