Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: 52χρονη ανακαλεί καταγγελία για ξυλοδαρμό και ομηρία από τον σύντροφό της – «Έγινε λάθος»

    «Με κλείδωσε στο σπίτι για να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Σε καμία περίπτωση για να με βλάψει»: Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο δικαστήριο μία 52χρονη το τι συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (14/04) μεταξύ της ίδιας και του συντρόφου της στο σπίτι τους στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου έφτασε η Αστυνομία μετά από κλήση για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον 54χρονο κατηγορούμενο να την κρατά σε καθεστώς ομηρίας.

    Πιο συγκεκριμένα, ο 54χρονος είχε «ταμπουρωθεί» στο διαμέρισμά του μαζί με την 52χρονη σύντροφό του ύστερα από νυχτερινή έξοδο. Για ασήμαντη αφορμή το ζευγάρι καυγάδισε με τον εν λόγω άνδρα να απειλεί τη ζωή της, όπως καταγγέλθηκε αρχικά, καθώς η 52χρονη να κάλεσε μία φίλη της από την οποία ζήτησε βοήθεια.

    «Βοήθεια, με σκοτώνει, με χτυπάει, μου έσπασε τα πλευρά», φαίνεται πως ήταν τα λόγια που μετέφερε η 52χρονη στη φίλη της, η οποία χωρίς να χάσει χρόνο κάλεσε την Άμεση Δράση, καταγγέλλοντας πως η γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και ότι δεν την άφηνε να φύγει από το σπίτι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX