Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Guardian: Η Άσσος της Κεφαλονιάς, ένας από τους ομορφότερους παραλιακούς προορισμούς της Ευρώπης

    Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, διεθνή Mέσα και ταξιδιωτικά περιοδικά δημιουργούν τις δικές τους λίστες με πόλεις και νησιά προκειμένου να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες του κόσμου να επιλέξουν τον επόμενό τους ευρωπαϊκό προορισμό.

    Αυτή τη φορά ο Guardian, ξεχώρισε τις 10 καλύτερες παραλιακές πόλεις της Ευρώπης. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Άσσος της Κεφαλονιάς, που έχει αποθεώσει και η Daily Express.

    «Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στη μικρή αλλά τέλεια πλασμένη Άσσο – σπίτια σε χρώμα καραμελένιο και ροζ βρίσκονται σε έναν πεταλοειδή κόλπο, με βενετσιάνικα ερείπια διάσπαρτα ανάμεσα στα στενά σοκάκια. Υπάρχουν δύο μικρές παραλίες, αλλά η πραγματική απόλαυση είναι να νοικιάσετε ένα σκάφος και να ανακαλύψετε τους μικρούς όρμους και κολπίσκους που πλαισιώνουν αυτό το τμήμα της ακτής της Κεφαλονιάς. Οι περιπατητές μπορούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι στο ακρωτήρι μέχρι τα ερείπια του κάστρου της Άσσου του 16ου αιώνα- δεν υπάρχουν πολλά να δείτε, αλλά η θέα κάνει τη βόλτα να αξίζει τον κόπο», αναφέρει ο Guardian.

    Η λίστα του Guardian: Οι 10 καλύτερες παραλιακές πόλεις της Ευρώπης

    Η λίστα του Guardian: Οι 10 καλύτερες παραλιακές πόλεις της Ευρώπης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ