Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Το Apple TV+ παρουσιάζει το trailer της τέταρτης σεζόν του “For All Mankind”

    Το Apple TV+ παρουσιάζει το trailer της τέταρτης σεζόν του "For All Mankind"

    Ρίξτε μια ματιά στην τέταρτη σεζόν του “For All Mankind”, που θα επιστρέψει στις οθόνες των συνδρομητών στις 10 Νοεμβρίου.

    Το Apple TV+ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την τέταρτη σεζόν του “For All Mankind”.

    Η σειρά έχει δημιουργηθεί από τον Ronald D. Moore, και τους showrunners Matt Wolpert και Ben Nedivi, οι οποίοι είναι παράλληλα και εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Maril Davis, David Weddle, Bradley Thompson και Nichole Beattie. Διαδραματίζεται σε μία εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας, όπου οι ΗΠΑ ηττήθηκαν στον αγώνα για την κατάκτηση της Σελήνης από τη Σοβιετική Ένωση. Στην τέταρτη σεζόν θα μεταφερθούμε οχτώ χρόνια αργότερα, με το επίκεντρο του διαστημικού προγράμματος να είναι η εξόρυξη μεταλλευμάτων από αστεροειδής.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu και Coral Peña, ενώ νέες εισαγωγές είναι αυτές των Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern και Svetlana Efremova.

    Η τέταρτη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 10 Νοεμβρίου, θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και το τελευταίο θα το δούμε στις 12 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ