Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το crew του “The Last of Us” κάνει (ακούσιο) cameo στο πρόσφατο επεισόδιο

    Το crew του "The Last of Us" κάνει (ακούσιο) cameo στο πρόσφατο επεισόδιο

    Το 2019, το τέταρτο επεισόδιο της 8ης σεζόν του “Game of Thrones” έκανε το λάθος σε ένα από τα πλάνα του και παρουσίασε ένα ποτήρι των Starbucks.

    Τώρα, το 2023, το ίδιο κανάλι, το HBO, κάνει παρόμοιο λάθος σε μια επίσης γνωστή του σειρά, το “The Last of Us”.

    Σύμφωνα με το παρακάτω tweet και την παρατηρητικότητα ενός θεατή, μάθαμε ότι το συνεργείο της σειράς έκανε άθελά του μια cameo εμφάνιση στο πρόσφατο επεισόδιο. Η εν λόγω σκηνή μπορεί να προβληθεί στο 15:18 όπου παρουσιάζεται ένα ευρύ πλάνο της χιονισμένης γέφυρας που είναι αναγκασμένοι να περάσουν οι Joel και Ellie για να βρουν τον Tommy. Κρυμμένοι πίσω από κάτι δέντρα, στην αριστερή πλευρά της εικόνας, θα μπορέσετε να δείτε κάποια άτομο που στέκονται εκεί και πολύ πιθανό να είναι μέλη του συνεργείου της σειράς.

    Δείτε το παρακάτω:

    Δείτε τη σύγκρισή μας με το βιντεοπαιχνίδι για το έκτο επεισόδιο και διαβάστε το review μας για το “The Last of Us Part II”, πάνω στο οποίο θα βασίζεται η δεύτερη σεζόν της σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, όλα τα επεισόδια μπορούν να προβληθούν μέσω του Vodafone TV.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ