Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Το «καρφί» Λιάγκα – Περρή για τα «τέτοια» της Κατερίνας Καινούργιου – «Μισογυνισμός» απαντά η παρουσιάστρια

    Το «καρφί» Λιάγκα – Περρή για τα «τέτοια» της Κατερίνας Καινούργιου – «Μισογυνισμός» απαντά η παρουσιάστρια

    Η Γιάννα Τερζή παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του Youtube, ZoePreTV, και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και στο πώς έμαθε, εντελώς τυχαία, για τη σοβαρότατη πάθησή της.

    «Όταν βγαίνεις από το χειρουργείο, από τη μέση και κάτω είσαι παράλυτη και για ενάμιση χρόνο τα πράγματα είναι δύσκολα» λέει και τονίζει πως ζει με ένα μόνιμο μούδιασμα κάτι που είναι σαν μόνιμη αναπηρία.

    «Μου πήρε τρία χρόνια να το πω. Σκεφτόμουν συνέχεια αν πρέπει ή όχι. Έκανα ένα χειρουργείο πριν τρία χρόνια στον νωτιαίο μυελό, πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν είχα συμπτώματα και το έμαθα κατά λάθος. Μετά την αφαίρεσή του, ο χρόνος αποκατάστασης ή το πώς θα βγεις από εκεί, δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Είχα πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν το περιμένεις ποτέ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Πάνω στον πανικό μου έπρεπε να βρω τον γιατρό, που χειρουργεί αυτό το πράγμα και ένας λόγος που το μοιράστηκα ήταν επειδή δεν κάνουν όλοι οι γιατροί για όλα τα πράγματα».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Γιάννα Τερζή αναφέρει: «Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό, που δε με άφησε παράλυτη. Όταν βγαίνεις από το χειρουργείο, από τη μέση και κάτω είσαι παράλυτη και για ενάμιση χρόνο τα πράγματα είναι δύσκολα. Έπρεπε να τα κάνω όλα από την αρχή, να περπατάω, όλα. Δε μου άφησε κάποιο κουσούρι. Τον πρώτο καιρό παίρνεις ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά. Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία».

    Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τους ανθρώπους που πάσχουν από αναπηρίες στην Ελλάδα, αλλά και για το πόσο προετοιμασμένη είναι η χώρα για παρόμοια περιστατικά.

    «Θα ήθελα να μιλήσω και να βοηθήσω τον κόσμο σχετικά με τις αόρατες αναπηρίες, διότι είναι πιο ύπουλες. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη σε περιστατικά όπως το δικό μου. Δεν υπάρχει εξειδίκευση, γιατί είναι λίγα τα περιστατικά. Εγώ έχω πάρει τον χρόνο μου, να ξαναδώ πώς θα γυρίσω στον αυθεντικό εαυτό μου και να γίνω αυτό που πραγματικά είμαι. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου από το να φέρνω κοντά τοξικά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιάννα Τερζή.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ