Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το νέο teaser trailer για το «X-FILES» είναι εδώ

    The X-Files

    Το κανάλι FOX μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για την εικονική σειρά «X-Files» της οποίας η πρεμιέρα του νέου μίνι κύκλου έξι επεισοδίων αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου του 2016.

    O David Duchovny και η Gillian Anderson αναλαμβάνουν ξανά τους σημαδιακούς τους ρόλους ως Fox Mulder και Dana Scully αντιστοίχως σε μια πολυναμενόμενη καινούρια σεζόν που θα περιλαμβάνει μία μίξη από αυτόνομα επεισόδια με αρχή, μέση και τέλος, αλλά και επεισόδια από αυτά που συνεχίζουν την σεναριακή μυθολογία ολόκληρης της σειράς μέχρι τώρα. Στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου αυτού, ο Mulder και η Scully εξετάζουν μια υπόθεση για μια πιθανή απαγωγή από εξωγήινους.

    Τα τρία από τα έξι επεισόδια είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία Chris Carter, και τα υπόλοιπα τρία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία των βετεράνων της κλασσικής σειράς, Glen Morgan, Darin Morgan και James Wong.

    [ad id=”6783″]

    Τα «X-Files» έκαναν πρεμιέρα στην τηλεόραση το Σεπτέμβριο του 1993. Κατά τη διάρκεια των εννέα κύκλων που διένυσε μετατράπηκε από μια αγαπημένη sci-fi σειρά σε ένα παγκόσμιο επιτυχημένο φαινόμενο, το οποίο και το κατέστησε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δράματα όλων των εποχών. Η σειρά αυτή, που κέρδισε 16 Emmy Awards, 5 Χρυσές Σφαίρες κι ένα Peabody Award, ακολουθεί τους ειδικούς πράκτορες του FBI Scully και Mulder στις περιπέτειές τους καθώς διερευνούν ανεξήγητες υποθέσεις (τις x-files), των οποίων οι απαντήσεις περιλαμβάνουν πάντα μεταφυσικά φαινόμενα.

    Δείτε το νέο teaser παρακάτω :

    https://www.youtube.com/watch?v=szVb8-c9oH4

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ