Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το φινάλε του “The Last of Us” φέρνει διπλάσιους τηλεθεατές απο την πρεμιέρα

    Το φινάλε του "The Last of Us" φέρνει διπλάσιους τηλεθεατές απο την πρεμιέρα

    Το “The Last of Us” συνέχισε την ανοδική του πορεία μέχρι το τέλος.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις του HBO, το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν συγκέντρωσε 8,2 εκ. θεατές την Κυριακή, δηλαδή 75% περισσότερους από του 4,7 εκ. θεατές που είδαν την πρεμιέρα. Κατά πως φαίνεται, με κάθε επεισόδιο ανέβαιναν τα νούμερα, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που είχε, όπως τον αθλητικό αγώνα Super Bowl και την 95η Τελετή της Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

    Το “The Last of Us” έκανε την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο με το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας για το κανάλι, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και αυτό του “House of the Dragon”. Το κανάλι λέει ότι – κατά μέσο όρο – 30,4 εκ. άτομα έχουν δει τα έξι πρώτα επεισόδια – με την πρεμιέρα να αγγίζει τους 40 εκ., ενώ τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Νότια Αμερική, θεωρείται η σειρά με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει γνωστά αυτά.

    Δείτε την σύγκρισή μας για το φινάλε με το βιντεοπαιχνίδι παραπάνω, καθώς και ό,τι αποκάλυψαν οι showrunner για το μέλλον της σειράς. Επιπλέον, ο Troy Baker μίλησε για την συμμετοχή του και αποκαλύψε το γιατί δεν έπαιξε τον Joel ή τον David.

    Όλα τα επεισόδια του “The Last of Us” μπορούν να προβληθούν στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ