Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της

    Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της


    Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM το 2018. Και μπορεί η Αναστασία Βοσκανίδου να μην κατάφερε τότε να περάσει στην τελική φάση, όμως άφησε το «αποτύπωμά» της με την εκρηκτική της εμφάνιση.

    Το μοντέλο, που είναι και εστεμμένη στα Πελοποννησιακά καλλιστεία, προκαλεί αίσθηση, όμως, και στα social media και δη στο Instagram. Και αυτό διότι οι αναρτήσεις στο λογαριασμό της, απλά… καίνε!

    Με «όπλο» στην εμφάνιση της το καλλίγραμμο κορμί της και το εντυπωσιακό μπούστο της, η Αναστασία φροντίζει να αναδεικνύει τα χαρίσματά της, μέσα από τις σέξι πόζες της.

    Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της Το πρώην κορίτσι του GNTM αναστατώνει με τις αναρτήσεις της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ