Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    To reboot του “The Full Monty” αποκτά το πρώτο του trailer

    Τα ‘αγόρια’ του “The Full Monty” επιστρέφουν στο trailer της νέας μίνι-σειράς του Disney+.

    H σειρά θα φέρει οχτώ επεισόδια της μίας ώρας και θα περιστρέφεται γύρω από τους γνωστούς χαρακτήρες που “ζουν στη μετά-βιομηχανική πόλη Σέφιλντ σε μια κοινωνία με κατεστραμμένο σύστημα υγείας, παιδείας και εργασίας και θα εξερευνά το πως η κοινή προσπάθεια μπορεί να θριαμβεύσει ενάντια σε κάθε κακουχία”. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 14 Ιουνίου.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν είναι οι Robert Carlyle ως Gaz, Mark Addy ως Dave, Lesley Sharp ως Jean, Paul Barber ως Horse, Steve Huison ως Lomper, Wim Snape ως Nathan και Tom Wilkinson ως Gerald, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και νέοι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια των κύριων χαρακτήρων. Ο Simon Beaufoy και ο Uberto Pasolini αναλαμβάνουν την εκτελεστική παραγωγή με τον πρώτο να γράφει και το σενάριο, όπως είχε γίνει και για τις ανάγκες της ταινίας, με τη βοήθεια της Alice Nutter. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Lee Mason και Simon Lewis. Την καρέκλα του σκηνοθέτη θα μοιραστούν οι Andrew Chaplin και Catherine Morshead.

    “Ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της συγγραφικής καριέρας μου να επανενωθώ με αυτήν την εκκεντρική, ανεξέλεγκτη οικογένεια των ανδρών και των γυναικών του Σέφιλντ και να δω πως 25 χρόνια, 7 Πρωθυπουργοί και 100 ανεκπλήρωτες πολιτικές υποσχέσεις αργότερα έχουν επηρεάσει τις ζωές τους”, είπε ο Beaufoy σε δήλωσή του.

    To reboot του "The Full Monty" αποκτά το πρώτο του trailer

    Κάντε εγγραφή στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το “The Full Monty” (ελλ.τίτλος, ‘Άντρες με τα όλα τους’) κυκλοφόρησε το 1997 και περιστρεφόταν γύρω από έξι άνεργους άνδρες, οι οποίοι αποφασίζουν να σχηματίσουν μια χορευτική ομάδα που κάνει στριπτίζ με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να δει ένας από αυτούς τον γιο του. Σκηνοθέτης ήταν ο Peter Cattaneo. Συγκέντρωσε $250 εκ. στο παγκόσμιο box office, έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $3,5 εκ., και έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία του Ην. Βασιλείου για εκείνη την χρονιά, καθώς ξεπέρασε ακόμα και το “Titanic”. Κέρδισε το BAFTA Καλύτερης Ταινίας και ήταν υποψήφια για πολλά Όσκαρ, αποσπώντας αυτό του Καλύτερου Μιούζικαλ. Το 2000 η ιστορία μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι ως μιούζικαλ, ενώ το 2013 απέκτησε θεατρική παράσταση.

    Πώς σας φαίνεται το νέο τηλεοπτικό “The Full Monty”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ