Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το “Τhe Βoys” ήταν η πιο επιτυχημένη σειρά του Amazon στις ΗΠΑ

    Μπορεί το Netflix να κατέκλυσε την λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές των ΗΠΑ για το 2022, αλλά το “The Boys” κατάφερε να έρθει πρώτο στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Amazon.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας ανάλυσης, Nielsen, η βίαιη υπερηρωική σειρά ήταν αυτή που προτίμησαν οι συνδρομητές του Amazon των ΗΠΑ περισσότερο για το 2022. Το “The Boys” βρίσκεται στην 11η θέση των Top σειρών που παίζονται σε κάποια συνδρομητική και αυτό γιατί την πρώτη δεκάδα έχουν κατακλύσει τηλεοπτικά project του Netflix.

    Δείτε την παρακάτω:

    Το "Τhe Βoys" ήταν η πιο επιτυχημένη σειρά του Amazon στις ΗΠΑ

    Άλλη μια σειρά που κατάφερε να φτάσει στη λίστα – και δεν ανήκει στο Netflix – είναι το “The Rings of Power”. Η σειρά ήταν μια από τις καλύτερες του έτους που μας πέρασε και αναμένουμε τη δεύτερη σεζόν της με μεγάλη αγωνίας.

    Από την άλλη, το “The Boys” είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023 και απέσπασε μια θέση στη λίστα μας με τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν του 2022. Η επερχόμενη τέταρτη σεζόν λέγεται ότι θα φέρει το “πιο αηδιαστικό πράγμα” στην ιστορία της τηλεόρασης, ενώ άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

    Να πούμε, σε αυτό το σημείο, ότι οι παραπάνω μετρήσεις γίνονται σε λεπτά, δηλαδή πόσα λεπτά του εκάστοτε project είδε ο συνδρομητής, κάτι που ευνοεί περισσότερο μεγάλες σειρές (βλ. “Stranger Things” που το φινάλε της τέταρτης σεζόν άγγιξε τις δυόμισι ώρες), και λιγότερο τις κωμωδίες που διαρκούν συνήθως 25 με 30 λεπτά.

    Πώς σας φαίνεται η λίστα; Ποια από τα παραπάνω είδατε εσείς το έτος που μας πέρασε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ