Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το “The Last of Us” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Το "The Last of Us" ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Στον απόηχο της επιτυχίας του “The Last of Us”, το HBO αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά και για δεύτερη σεζόν.

    Τα νέα έγιναν γνωστά από τον συν-πρόεδρο της Naughty Dog, Neil Druckmann, που είναι δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς, ο οποίος στο tweet του μάς έδωσε να καταλάβουμε ότι τα νέα επεισόδια θα καλύπτουν το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι, “The Last of Us Part II” (review εδώ), που κυκλοφόρησε το 2020.

    Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

    Προϊδεασμούς για μια συνέχεια είχε κάνει η πρωταγωνίστρια Bella Ramsey, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι τα νούμερα τηλεθέασης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση. Η σειρά έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο της τελευταίας δεκαετίας για το ΗΒΟ, αποσπώντας 4,7 εκ. θεατές εκείνη την ημέρα, ενώ συνολικά το πρώτο επεισόδιο έχει προβληθεί από 22 εκ. θεατές. Το δεύτερο – που παίχτηκε την Κυριακή που μας πέρασε – είδε μια αύξηση +22% στην τηλεθέασή του, κάτι που φαίνεται να σφράγισε την ανανέωση.

    “Με τιμά και, ειλικρινά, με συγκινεί που τόσος πολύς κόσμος συντονίστηκε και συνδέθηκε με τη διήγηση του ταξιδιού των Joel και Ellie”, είπε ο Druckmann σε δήλωσή του. “Η συνεργασία με τον Craig Mazin, το καταπληκτικό μας cast και συνεργείο και το HBO, ξεπέρασε τις ήδη υψηλές μου προσδοκίες. Πλέον έχουμε την απόλυτη χαρά να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε με τη δεύτερη σεζόν! Εκ μέρους όλων στις Naughty Dog και PlayStation, σας ευχαριστούμε”.

    Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Craig Mazin, ο οποίος σε δική του δήλωση είπε τα εξής: “Είμαι πολύ ευγνώμων στον Neil Druckmann και στο HBO για τη συνεργασία μας και ακόμα πιο ευγνώμων στους εκατομμύρια ανθρώπους που ήρθαν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Το κοινό μάς έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε και ως fan των χαρακτήρων και του κόσμου που δημιούργησαν ο Neil και η Naughty Dog, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο έτοιμος να ξαναβουτήξω σε αυτόν”.

    Η σειρά είναι πιστή στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι του 2013, αν και στο πρόσφατο επεισόδιο έκανε μια αλλαγή που δημιούργησε κάποιες έντονες αντιδράσεις.

    Προς το παρόν, αναμένουμε το τρίτο από τα εννιά επεισόδια που θα παιχτεί στις 29 Ιανουαρίου και στη χώρα μας θα μπορέσουμε να το δούμε μέσω του Vodafone TV.

    Πώς σας φαίνεται η ανανέωση του “The Last of Us”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ