Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το “The Summer I Turned Pretty” θα επιστρέψει και για τρίτη σεζόν

    Το "The Summer I Turned Pretty" θα επιστρέψει και για τρίτη σεζόν

    Το Amazon αποφάσισε να ανανεώσει το “The Summer I Turned Pretty” για τρίτη σεζόν.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καναλιού (μέσω Deadline), η σεζόν που διανύουμε ήταν μια από τις δέκα καλύτερες κάθε άλλης σειράς, ενώ τα νούμερά της διπλασιάστηκαν από την προηγούμενη. Το πράσινο φως της ανανέωσης είχε δοθεί στο κανάλι πριν τις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων, ενώ την ανακοίνωση μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

    Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της Jenny Han, η οποία είναι δημιουργός, συν-showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, και περιστρέφεται γύρω από της καλοκαιρινές διακοπές της Belly και του αδερφού της στο εξοχικό των φίλων τους, Jeremiah και Conrad, το ερωτικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ των τριών τους και την σχέση των οικογενειών τους.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Lola Tung ως Belly Conklin, Jackie Chung ως Laurel Park, Rachel Blanchard ως Susannah Fisher, Christopher Briney ως Conrad Fisher, Gavin Casalegno ως Jeremiah Fisher, Sean Kaufman ως Steven Conklin, Alfredo Narciso ως Cleveland Castillo, Colin Ferguson ως John Conklin και Tom Everett Scott ως Adam Fisher. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Hope Hartman, Mads Hansen, Paul Lee, Karen Rosenfelt, Gabrielle Stanton και Sarah Kucserka, η οποία είναι συν-showrunner.

    Το φινάλε της δεύτερης σεζόν έχει οριστεί για τις 18 Αυγούστου. Πώς σας φαίνεται η ανανέωση της σειράς; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ