Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To τρίτο «Wolverine» έχει και τίτλο και αφίσα!

    To τρίτο «Wolverine» έχει και τίτλο και αφίσα!

    To τρίτο «Wolverine» έχει και τίτλο και αφίσα!

    Μέχρι και σήμερα, το τρίτο φιλμ στη saga του Wolverine – το σίκουελ δηλαδή του «X-Men Origins: Wolverine» του 2009 και του «The Wolverine» του 2013, καλυπτόταν από απόλυτη μυστικότητα. Γνωρίζαμε πως είχε ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες την 3η Μαρτίου του 2015, πως πως ο σκηνοθέτης του θα ήταν ο Τζέιμς Μάνγκολντ, πως στο καστ εκτός από τον ΧΙου Τζάκμαν θα συναντούσαμε τον Πάτρικ Στίουαρτ, τον Μπόιντ Χόλμπρουκ, τον Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, τον Στίβεν Μέρτσαντ, τον Ερικ Λα Σαλ και την Ελίζ Νιλ και πως το σενάριο βασίζεται στο «Old Man Logan» του Μαρκ Μίλαρ.

    Σήμερα μαθαίνουμε τον τίτλο της ταινίας που είναι κάτι τόσο απλό όσο «Logan» και βλέπουμε την αφίσα της η οποία απεικονίζει το χέρι του Wolverine να κρατά ένα παιδικό χέρι. Την αφίσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Χιου Τζάκμαν στο instagram

    titlos-wolverine-3

    Ο Μάνγκολντ, επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα μια σελίδα από το σενάριο του «Logan» (η δεύτερη κατά πώς φαίνεται), όπου έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πως εκτός από μερικές βρισιές (που προδίδουν μια πιο ενήλικη αφήγηση) υπάρχει μια ολόκληρη παράγραφος αφιερωμένη στις σκηνές δράσης όλης της ταινίας, όπου σύμφωνα με τον Μάνγκολντ δεν θα είναι «hyper choreographed, gravity defying, city-block destroying, CG fuckathon», όπως αναφέρεται κατά λέξη.

    [ad id=”6783″]

    Κοινώς ο Μάνγκολντ θα κρατήσει μια πιο παραδοσιακή γραφή για τον τελευταίο μάλλον Wolverine του Χιου Τζάκμαν, συγχρονισμένος και με το γεγονός πως η όλη ιστορία περιστρέφεται γύρω από το γεγονός της περασμένης ηλικίας του μεταλλαγμένου ήρωα. Επιβεβαιώνοντας έτσι όσους γνώριζαν ήδη πριν από τα γυρίσματα πως αυτή η ταινία – 10η στη σειρά για τους Χ-Men – θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

    Το είπε και ο ίδιος ο Χιου Τζάκμαν με το τέλος των γυρισμάτων: «Δεν είμαι καλός σε αυτά. Είμαι ο τύπος που λέει σε όλους τα πάντα. Θα είναι διαφορετικό. Πολύ διαφορετικό στον τόνο και ευελπιστώ από οτιδήποτε έχουμε κάνει».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ