Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    [Update] Δεν ακυρώθηκε τελικά το Willow

    Update 17/3: ToWillow” κατά πως φαίνεται δεν ακυρώθηκε τελικά από το Disney+, αλλά θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν κάποια στιγμή στο μέλλον.

    Σύμφωνα με τον showrunner, Jon Kasdan, και την εκτενή του ανακοίνωση στο Twitter, το ‘Volume II’ είναι ήδη σχεδιασμένο και έτοιμο να υλοποιηθεί. Απλά επειδή ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα μπορέσουν αν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το στούντιο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους πρωταγωνιστές από τα συμβόλαιά τους για να μπορέσουν να ακολουθήσουν άλλα project μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.

    Δείτε όσα έγραψε παρακάτω:


    Original 16/3: Με αναπάντητα ερωτήματα και cliffhanger μας αφήνει το “Willow”, μιας και το Disney+ αποφάσισε να ακυρώσει τη σειρά μετά από μόλις μια σεζόν (μέσω Deadline).

    Η σειρά, πήρε το πράσινο φως το 2020 και διαδραματιζόταν χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 1988. Ο Ron Howard επέστρεψε στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού, θέση που κατείχε και η Kathleen Kennedy, Πρόεδρος της Lucasfilm. Οι Jonathan Kasdan και Wendy Mericle ήταν showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Brian Grazer, Roopesh Parekh και Michelle Rejwan. Τα σκηνοθετικά ηνία είχαν αναλάβει οι Stephen Woolfenden, Debs Paterson, Philippa Lowthorpe και Jamie Childs.

    [Update] Δεν ακυρώθηκε τελικά το Willow

    Δείτε τo “Willow” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η πρώτη σεζόν του “Willow” αποτελούνταν συνολικά από οχτώ επεισόδια, τα οποία παίχτηκαν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η επίσημη σύνοψη έλεγε τα εξής: “Μια ομάδα από έξι αταίριαστους ήρωες ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή σε μέρη μακρινά από το σπίτι τους, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες και να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο τους”. Ο Warwick Davis επέστρεψε στον ομότιτλο ρόλο με την πραγματική του κόρη, την Annabelle, να αναλαμβάνει τον ρόλο της κόρης του Willow Ufgood. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ruby Cruz ως Kit, Erin Kellyman ως Jade, Ellie Bamber ως Dove, Tony Revolori ως Graydon, Amer Chadha-Patel ως Boorman, Dempsey Bryk ως Airk και Joanne Whalley ως Sorsha.

    Η αρχική ταινία είχε σκηνοθετηθεί από τον Ron Howard και εξιστορούσε τις περιπέτειες ενός μαθητευόμενου μάγου που πρέπει να προστατεύσει ένα ιδιαίτερο μωρό από μία κακιά βασίλισσα, στόχος της οποίας είναι να καταλάβει τον κόσμο. Εκτός από τον Warwick Davis ως τον ομότιτλο χαρακτήρα, πρωταγωνιστούσε και ο Val Kilmer ως Madmartigan. Η ταινία – όπως και η σειρά – ήταν μια παραγωγή της Lucasfilm, με τον George Lucas να είναι εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος με τον Bob Dolman. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Joanne Whalley, Jean Marsh, και Billy Barty. Τα οπτικά εφέ – για τα οποία και επαινέθηκε η ταινία – είχαν δημιουργηθεί από την Industrial Light & Magic του Lucas και έφεραν επανάσταση στην τεχνολογία ψηφιακής μεταμόρφωσης. Απέσπασε $137,6 εκ. παγκοσμίως, έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $35 εκ. και ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ.

    Διαβάστε το review μας για τη σειρά και πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η ακύρωση του “Willow”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ