Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τους Biker Mice From Mars θα αναβιώσει ο Ryan Reynolds

    Τους Biker Mice From Mars θα αναβιώσει ο Ryan Reynolds

    Δύο αγαπημένες σειρές από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 θα επανέλθουν στην τηλεόραση με την βοήθεια του Ryan Reynolds και της εταιρείας παραγωγής του, Maximum Effort, και της ψηφιακής πλατφόρμας, Fubo.

    Ο λόγος για τα “Biker Mice from Mars” και “ALF”, για τα οποία, όμως, δεν ξέρουμε πολλά ακόμα.

    “Μερικοί άνθρωποι ξέρουν ότι με ενθουσιάζουν οι μοτοσυκλέτες”, είπε ο Reynolds στην επίσημη ανακοίνωση των σειρών. “Οπότε ήταν φυσικό να συμμετάσχουμε στο “Biker Mice from Mars”. Η Maximum Effort και το Fubo ανυπομονούν να φέρουν αυτήν την νέα εκδοχή της κλασικής cult σειράς με τους φίλους μας στην Nacelle”. Όσον αφορά το “ALF”, ο ηθοποιός είναι ότι “μεγαλώνοντας είχε μια παράλογη αγάπη” με την σειρά.

    Το νέο “Biker Mice from Mars” θα έρθει 27 χρόνια μετά το τέλος της αρχικής σειράς κινουμένων σχεδίων, στην οποία βλέπαμε τρία ανθρωπόμορφα ποντίκια, τους Throttle, Modo και Vinnie, τους μόνους επιζώντες από τον πόλεμο στον Άρη, να προσγειώνονται στο Σικάγο και να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Plutarkians, μια φυλή παχύσαρκων και βρωμερών εξωγήινων. Οι τρεις τους θα πρέπει να προστατέψουν την Γη από τους Plutarkians, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις φυσικές πηγές του πλανήτη μας.

    Η Nacelle αγόρασε πρόσφατα τα δικαιώματα του “Biker Mice from Mars” και κυκλοφόρησε μια νέα σειρά παιχνιδιών βασισμένων στους χαρακτήρες. Το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τον Brian Volk-Weiss, που θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Reynolds, Cisco Henson, Matt Kravitsky, Michael Goodman, George Dewey, Kevin Hill, Patrick Gooing, David Gandler και Pamela Duckworth. Άγνωστο παραμένει το ποιοι θα δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Αυτή θα είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα φέρει το Maximum Effort Channel, και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί. Το κανάλι είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Fubo και το Amazon Freevee.

    Το “ALF” (ακρωνύμιο του “Alien Life Form”) περιστρεφόταν γύρω από έναν εξωγήινο που πέφτει στο γκαράζ μιας οικογένειας στα προάστια. Πρωταγωνιστούσαν οι Max Wright, Anne Schedeen, Andrea Elson, Benji Gregory και Michu Meszaros. Η σειρά έτρεξε για τέσσερις σεζόν (1986-90), ενώ είδαμε τρία μονώρα επεισόδια και την τηλεταινία, “Project: ALF”, που ήταν και το φινάλε. Η σειρά θα εμφανιστεί στην κατηγορία “Maximum Moments” του καναλιού.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX