Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τζούλια Νόβα: «Δεν περίμενα ότι θα δεχτώ ανήθικες προτάσεις τόσο απροκάλυπτα»

    Η Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής.

    nova1

    Η Τζούλια Νόβα μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας αλλά και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω του χωρισμού των γονιών της.

    nova2

    «Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 13 ετών. Μου έλειπε η μαμά μου που ήταν στην Ελλάδα και ήθελα να έρθω. Όταν ήρθα δεν ήξερα να λέω ούτε το καλημέρα, αλλά το ήθελα σαν τρελή. Τα πράγματα στην παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, έχω ακόμα ερωτηματικά από τον πατέρα μου. Δεν θέλω επαφές μαζί του. Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου γιατί μάλλον είδε στο Instagram ότι γέννησα και με πήρε τηλέφωνο. Του έστειλα και φωτογραφίες, μιλήσαμε λίγο.

    nova3

    Είμαστε αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, τον έχω δει στην ζωή μου τρεις φορές. Μου έδωσε ευχές και από την πλευρά του μπαμπά μου αλλά μέχρι εκεί. Τον περισσότερο ρατσισμό τον έχω δεχτεί από καθηγητές. Ακόμα και στην ζωγραφική και στην γυμναστική δεχόμουν κριτικές και μου έβαζαν κακούς βαθμούς. Έχω δεχτεί μπούλινγκ και από συντρόφους.»

    nova4

    Στην συνέχεια η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε στον «Τροχό της Τύχης»αλλά και στις ανήθικες προτάσεις που της έχουν κάνει: «Δεν περίμενα ότι θα δεχτώ ανήθικες προτάσεις τόσο απροκάλυπτα. Μου έτυχε δύο φορές, Τον έναν τον έκανα μπλοκ και τον άλλο τον διαχειρίστηκα πιο χαλαρά, το έπαιξε χαζή και απλά δεν ξαναβρεθήκαμε.

    nova5

    Όταν είπε ότι υπέφερα εννοούσα πως όταν είσαι όρθιος για 10 και 12 ώρες με τακούνια, δεν υποφέρεται. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι οκ και το αντέχει, ας το κάνει, εγώ δεν το άντεχα».

    {{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ