Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια με την υγεία του

    Δύσκολες ώρες πέρασε την περασμένη εβδομάδα ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς ο ηθοποιός υπέστη δύο εμφράγματα και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

    Σήμερα (11/3) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης νωρίς το πρωί του Σαββάτου (9/3) πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

    Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το Σάββατο ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του, πήρε το εξιτήριο νωρίς το πρωί. Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μια χαρά, ο καρδιολόγος του, του είπε ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να προσέχει κάποια πράγματα και όλα θα πάνε μια χαρά. Ήταν μια περιπέτεια, ήταν ένα σοκ για εκείνον, γιατί δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την υγεία του μέχρι τώρα».

    Υπενθυμίζεται ότι αφού έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, ο ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους!».

    Βασίλης Μπισμπίκης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια με την υγεία του

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ