Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Βασίλης Καρράς: Οργή για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή

    Θέση πήρε πριν από λίγες ώρες το fan club του Βασίλη Καρρά, αφού δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή. Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά, αναρτήθηκε κείμενο με το οποίο διαψεύδεται η είδηση πως ο τραγουδιστής έχει πεθάνει.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή. Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…».

    Υπενθυμίζεται πως ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε την Παρασκευή (27/9) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά.

    «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν εκεί, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδελφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό στα κτήματά του, που έχει στην Καβάλα» δήλωσε ο αδελφός του τραγουδιστή.

    Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό».

    Ακόμα ο κύριος Κεσογλίδης αναφέρθηκε στους φίλους του Βασίλη Καρρά που τον στηρίζουν και αποκάλυψε πως πριν από 20 μέρες ο τραγουδιστής μπήκε στο στούντιο: «Βέβαια! Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι… Γιατί δεν αφήνει να πάει όποιος να ‘ναι, όχι, συγκεκριμένοι φίλοι γιατί ξέρεις αυτοί καμιά φορά οι άσχετοι, την τρίχα την κάνουν τριχιά!

    Πότε ήταν; Πριν από 20 μέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… Ήταν περίπου στο στούντιο ‘κανα δυόμιση ώρες… Εγώ λέω αυτά που ζω! “Άντε” λέει, “Άντε να επανέλθουμε σιγά – σιγά”».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ