Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στα μαχαίρια η βασίλισσα Καμίλα και η Κέιτ Μίντλενον

    Βαθύ ρήγμα στην καρδιά της βρετανικής μοναρχίας, που εκδηλώθηκε δημόσια για πρώτη φορά, «βλέπει» βιογράφος της βασιλικής οικογένειας.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Ο Τομ Μπόουερ υποστήριξε ότι η νυν βασίλισσα Καμίλα και η μελλοντική βασίλισσα Κέιτ είναι στα «μαχαίρια» από την προετοιμασία κιόλας της στέψης του βασιλιά Καρόλου και μάλιστα η σύζυγος του διαδόχου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, το έδειξε με μια κίνηση ασέβειας στην τελετή της 6ης Μαΐου.

    kate middleton royal 327017546 496143495969069 7000543966992106433 n

    Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Dan Wootton Tonight» ο 76χρονος Μπόουερ υποστήριξε ότι η Κέιτ είναι «θυμωμένη» με την Καμίλα από την εποχή που η σύζυγος του Καρόλου έφτιαξε τη λίστα των προσκεκλημένων στη στέψη. Η Καμίλα σνόμπαρε την οικογένεια της Κέιτ για να ευνοήσει τη δική της, καθώς, όπως είπε ο βασιλικός συγγραφέας, στην επίσημη λίστα υπήρχαν 20 προσκεκλημένοι από την οικογένεια των Πάρκερ – Μπόουλς της Καμίλα και μόλις τέσσερις από την οικογένεια των Μίντλετον της Κέιτ.

    kate middleton royal 312019178 134140232487107 9134711832869806408 n

    Οταν διάβασε τη λίστα η Κέιτ φέρεται ότι εξοργίστηκε και μάλιστα δεν επρόκειτο για θυμό της στιγμής. Αυτό φάνηκε, κατά τον Μπόουερ, στην τελετή της στέψης, όπου στα μάτια όσων γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυναμικές που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ήταν εμφανές ότι η Κέιτ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει αποστασιοποιημένη στάση από την Καμίλα.

    Η κορόνα

    Ο Μπόουερ ισχυρίστηκε δε ότι η μητέρα των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ άφησε να φανεί η οργή της, όταν η Καμίλα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε φορέσει την κορόνα της βασίλισσας, πέρασε από δίπλα της, στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Οπως είπε ο βιογράφος, η Κέιτ αρνήθηκε να υποκλιθεί στην Καμίλα, μια συμβολική κίνηση που θα μπορούσε να δείχνει ότι δεν την αναγνωρίζει ως βασίλισσά της.

    kamila

    Ούτε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είδε με καλό μάτι τον αποκλεισμό από το αβαείο των συγγενών της γυναίκας του και, όπως υποστήριξε ο Μπόουερ, το έδειξε δημοσίως την επόμενη ημέρα της στέψης. Εξήγησε ότι στην ομιλία του, στη συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ, «ο Ουίλιαμ δεν έκανε ούτε μια αναφορά στη βασίλισσα Καμίλα».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ