Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχω δεχτεί σεξισμό στον χώρο της τηλεόρασης

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον σεξισμό που έχει δεχθεί στον χώρο της τηλεόρασης.

    Στην αρχή η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως: «Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης. Μια γυναίκα είχε πει ότι είμαι απλά ένα όμορφο κορίτσι. Αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στο prime time, πρώτη σε τηλεθέαση και μάλλον τελικά δεν ήταν γιατί ήταν απλά ένα χαριτωμένο, όμορφο κορίτσι. Ευτυχώς δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους. Δεν χρειάστηκε ποτέ και είναι κάτι που το σιχαίνομαι γενικά».

    Επίσης είπε ότι: «Η σάτιρα δεν με ενόχλησε ποτέ, είναι μέρος της ζωής μας. Εγώ απλά ήμουν ο εαυτός μου. Καμιά φορά μπορεί να γίνομαι υπερβολική, αλλά αυτό είμαι. Δεν έδινα σημασία σε σχόλια που έλεγαν ότι έκλαιγα επίτηδες στην τηλεόραση, ταυτιζόμουν με τις ιστορίες.

    Η χρονική διαδρομή της εκπομπής μου, έδειξε ότι ταυτιζόταν μαζί μου ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας. Ο Δήμος Βερύκιος ήταν ένας από τους ανθρώπους που γενικά σχολίαζαν αρνητικά το πρόσωπό μου. Αυτό έχει πάντα κάποιες συνέπειες».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ