Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φωτογραφία με μαγιό για την κορυφαία MIΛΦ της Ελλάδας

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φωτογραφία με μαγιό για την κορυφαία MIΛΦ της Ελλάδας
    Το καλοκαίρι βρίσκεται στο απόγειό του και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες γυναίκες, φρόντισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο.

    Η εκρηκτική παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Σίφνο, που πραγματικά “έριξε” το Instagram.

    Φορώντας ένα κομψό μαγιό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέδειξε για ακόμη μια φορά τον λόγο που θεωρείται από πολλούς η πιο καυτή Ελληνίδα μίλφ.

    Η εικόνα της παρουσιάστριας να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά του Αιγαίου πέλαγος, έγινε άμεσα αντικείμενο αποθέωσης από τους θαυμαστές της. Ειδικά οι νεότεροι άνδρες, που συνιστούν ένα σημαντικό κομμάτι των ακόλουθων της δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την εκθαμβωτική εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, παρά το γεγονός ότι είναι στο κατώφλι των 60, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και η φωτογραφία από την Σίφνο το επιβεβαιώνει αυτό με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Τα likes και τα σχόλια που έλαβε, δείχνουν ότι το κοινό εκτιμά και επιβραβεύει την ενέργεια, τη διάθεση και το στυλ της που διατηρεί αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο.

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φωτογραφία με μαγιό για την κορυφαία MIΛΦ της Ελλάδας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ