Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Βίκυ Καγιά: Αποχή από την TV

    Θα αργήσουμε να δούμε στο γυαλί την αυθόρμητη Βίκυ Καγιά! Την αποχή της για το πρώτο μισό της σεζόν από τα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως έχει αποφασίσει οριστικά η παρουσιάστρια.

    «Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του – επτά χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

    viki kagia2505

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Star για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του “Shopping Star” που δούλεψε ακούραστα επτά χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν» έγραψε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή το τέλος του κύκλου του παιχνιδιού μόδας.

    kagia62980

    Ωστόσο από το 2024 η Βίκυ Καγιά σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του ’60 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX