Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Βοτανικός: Δέσποινα Βανδή & Γιώργος Σαμπάνης | Χειμώνας 2023 – 2024

    Για τον χειμώνα 2023 – 24, ο Βοτανικός έχει πάλι μια μοναδική πρόταση που θα τον αναδείξει και πάλι ως έναν από τους μεγάλους κερδισμένους της φετινής σεζόν: ένα δυναμικό δίδυμο, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Δέσποινα Βανδή, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην αθηναϊκή διασκέδαση. Άλλωστε, πρόκειται για τη συνάντηση δύο κορυφαίων ονομάτων της διασκέδασης στην Αθήνα και οι αμέτρητες επιτυχίες που έχουν στο βιογραφικό τους θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα ξεσηκώσει.

    Αυτή, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που θα δούμε εκείνον στη συγκεκριμένη σκηνή, ενώ από την άλλη, για τη Δέσποινα Βανδή, παρότι είναι μια τραγουδίστρια με μακρά ιστορία, θα είναι η πρώτη της συνεργασία με το εν λόγω νυχτερινό κέντρο. Όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα τους απολαύσουμε μαζί σε μια σειρά εμφανίσεων και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές μουσικές συνυπάρξεις που θα δούμε τον φετινό χειμώνα στην αθηναϊκή διασκέδαση. Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα αυτή δυναμική συνεργασία αλλά και για τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν.

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 24

    Με δεκαετίες πορείας στο βιογραφικό της, τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις, η Δέσποινα Βανδή είναι ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας για κάθε νυχτερινό κέντρο. Και όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει ενεργή, αλλά βρίσκεται και συνεχώς στο απόλυτο προσκήνιο των εξελίξεων, με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, με τις επιτυχίες που εξακολουθεί να κυκλοφορεί αλλά και με τις εμφανίσεις της που πάντοτε γνωρίζουν τεράστια επιτυχία. Την περασμένη σεζόν την είδαμε σε μια απόλυτα ποπ συνεργασία με τι Μέλισσες. Φαίνεται πως είναι ένα concept που της πάει πολύ και φέτος, κάπως, επαναλαμβάνεται αφού τη βλέπουμε και πάλι να συνεργάζεται με ένα ποπ όνομα σε ένα ανάλογο πρόγραμμα.To σχημα Βανδη Σαμπανης είναι πανέτοιμo να μας παρουσιάσει μια σειρά εμφανίσεων που θα αγαπηθεί πολύ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 24

    Η ελληνική μουσική σκηνή φωτίζεται από το αστέρι που είναι ο Γιώργος Σαμπάνης. Σε έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα είναι σημαντική, αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον πρωτοπόρους καλλιτέχνες της γενιάς του. Με μια φωνή που μοιάζει να αγγίζει τις νότες της ψυχής και με μια σκηνική παρουσία που αφήνει ανεξίτηλα αποτυπώματα, έχει καταφέρει να κάνει το κοινό να τον αγαπήσει και να κερδίσει τον θαυμασμό όλων. Η μουσική του πορεία αποτελεί ένα πολύτιμο κεφάλαιο στον χάρτη της ελληνικής μουσικής. Με πολυάριθμες επιτυχίες που αγγίζουν τις ψυχές και να αναδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει καθιερώσει τον εαυτό του ως έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες που έχει γνωρίσει η ελληνική μουσική βιομηχανία.Το περασμένο έτος, η εμφάνισή του στον Βοτανικό αναστάτωσε και κατέκτησε τις εντυπώσεις του κοινού. Ήταν μια σειρά εμφανίσεων που ακόμα συζητιέται, μια στιγμή που σφραγίστηκε στη μνήμη όσων την έζησαν. Φέτος, ωστόσο, ο Γιώργος Σαμπάνης προετοιμάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του. Σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή, αναμένεται να δημιουργήσουν μαγικές μουσικές στιγμές που θα καταπλήξει το κοινό. Είναι μια συνεύρεση δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών που υπόσχεται να μας συναρπάσει και να μας συγκινήσει, αφήνοντας το αποτέλεσμα να μιλάει από μόνο του.

    Για περισσοτερες πληροφοριες για τα Μπουζουκια Αθηνας μπειτε στο kratisinow.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX