Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Βουτιά θανάτου για μοντέλο στο Μαϊάμι

    Βουτιά θανάτου από ουρανοξύστη πολυτελών διαμερισμάτων του Μαϊάμι στη Φλόριντα των ΗΠΑ έκανε μοντέλο που είχε γίνει και σταρ του Instagram.

    jeff thomas
    Ο Τζεφ Τόμας

    Το άψυχο κορμί του 35χρονου Τζεφ Τόμας, ο οποίος είχε φιλίες με τη Μέγκαν Φοξ και είχε αποκτήσει περισσότερους από 120.000 followers στο Instagram μέσα σε λίγους μήνες, βρέθηκε στο έδαφος, δίπλα από το κτίριο των 57 ορόφων με θέα στον ποταμό Μαϊάμι Ρίβερ, στις 8 Μαρτίου, όπως γνωστοποιήθηκε χθες. Η αστυνομία έκανε αμέσως λόγο για αυτοκτονία, αν και ως τώρα δεν κατάφερε να προσδιορίσει τι οδήγησε το μοντέλο στην αυτοχειρία. Ωστόσο, αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ερωτική απογοήτευση, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί.

    jeff megkan
    Ο Τζεφ Τόμας με τη Μέγκαν Φοξ

    Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε ο Τόμας στο Instagram τον δείχνει μαζί με την αγαπημένη του γιαγιά, την οποία επισκέφτηκε στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα μερικές ημέρες προτού αυτοκτονήσει. Συγκίνηση στα social media προκάλεσε η ανάρτηση του φίλου του Τόμας, Ντέιβιντ Κεντ Τόμλινσον, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με φωτογραφία στην οποία τον αγκαλιάζει, στέλνοντάς του το μήνυμα, «Σε αγαπάω. Μου λείπεις. Θα σε δω ξανά».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ