Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ξανά… «Κάνε ότι κοιμάσαι» και το 2023

    Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι στα καλύτερά του. Το 2022 ήταν γούρικο για αυτόν στα επαγγελματικά του, καθώς η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» σάρωσε και όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο του 2023.

    Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός θα αναλάβει και την παρουσίαση κάποιων εορταστικών εκπομπών στην ΕΡΤ με μουσική και τραγούδι και θα θυμηθεί τις παλιές επιτυχίες του στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».spiros papadopoulos karkinos 1 2

    Έτσι, παρά τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει, η ΕΡΤ δείχνει αποφασισμένη να στηρίξει το πρόγραμμά της, δίνοντας μάλιστα ψήφο εμπιστοσύνης στο πολυσυζητημένο «Κάνε ότι κοιμάσαι» και για δεύτερη σεζόν, αφού υπάρχει το άλυτο μυστήριο ακόμη για το ποιος δολοφόνησε την Ευαγγελία.

    spirospapadopoulos1

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές με τον σεναριογράφο Γιάννη Σκαραγκά, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πώς θα μπορούσε να κινηθεί το «Κάνε ότι κοιμάσαι» σε μια ενδεχόμενη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Αξίζει να τονίσουμε ότι θετικός είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε ένα τέτοιο σενάριο.

    Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ έχουν παίξει όχι μόνο οι θετικές κριτικές αλλά και η αυξημένη τηλεθέαση της σειράς σε ετεροχρονισμένη θέαση μέσω ERTflix!

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ