Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φεύγει ο Ρουβάς για το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο

    Φεύγει ο Ρουβάς για το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο

    Ποιος ο ρόλος του τραγουδιστή στο «Survivor»;

    [ad id=”13289″]

    Μαζί με τη γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη, ο Έλληνας σταρ θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να «γιορτάσει» μαζί με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» τα 100 ημέρες του «Survivor»

    Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και «Survivor» ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Ο Έλληνας σταρ μαζί με τη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο το μεσημέρι της Δευτέρας με προορισμό…την παραλία των «Διάσημων» και των «Μαχητών».

    Ο Σάκης Ρουβάς θα γιορτάσει μαζί με τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» τα 100 ημέρες του «Survivor», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η προβολή του επεισοδίου με guest τον Σάκη Ρουβά, αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή.

    Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali προσκάλεσε στον Άγιο Δομίνικο όχι μόνο τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την οικογένειά του, αλλά μετά από απόφαση του ζευγαριού, τα παιδιά έμειναν πίσω στην Αθήνα.

    Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά. Σε αυτή, ο Σάκης της χαρίζει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.Συνόδευσε δε τη φωτογραφία τους, με μία καρδούλα και ένα αεροπλανάκι.

    [ad id=”6783″]

    Φεύγει ο Ρουβάς για το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο Φεύγει ο Ρουβάς για το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ