Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες 46 θέσεις στα 8μηνα προκηρύσσει το ΛΚΔΜ

     

    Νέες 46 θέσεις στα 8μηνα προκηρύσσει το ΛΚΔΜ

    Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού, συνολικά σαράντα έξι (46) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 8 μήνες, προχωρά το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας για το Νομό Κοζάνης, με την ανακοίνωση της υπ’ αριθμό ΣΟΧ.3/2017

    Πρόκειται για την πρόσληψη:

    6 ατόμων ΔΕ Οδηγών Χωματουργικών Οχημάτων
    40 ατόμων ΔΕ Φυλάκων

    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

    Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 26 Μαΐου.

    Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.3 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας 7ο χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης υπόψη κας. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Παρασκευής (τηλέφωνα επικοινωνίας 2463052251).

    Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ.αριθμ.3 και στα σχετικά παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων τω δημοτικών καταστημάτων του δήμου/ των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.

    Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ.αριθμ.3, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr. Ακολουθώντας τη διαδρομή Απασχόληση —› Θέσεις Εργασίας—› Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ