Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Πήρε μπρος το «Space Jam 2» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

    Πήρε μπρος το «Space Jam 2» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

    Πήρε μπρος το «Space Jam 2» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

    Η μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Λέικερς και η μετακόμισή του στο Χόλιγουντ μπορεί να έπαιξε ρόλο, μπορεί και όχι. Γεγονός πάντως παραμένει ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ύστερα από πολλά χρόνια συζητήσεων, θα πρωταγωνιστήσει τελικά στο σίκουελ της ταινίας «Space Jam», που το 1996 έσπασε ταμεία βάζοντας στα ίδια πλάνα τον σούπερσταρ του NBA Μάικλ Τζόρνταν με τον Μπαγκς Μπάνι και άλλους ήρωες των Looney Tunes.

    Ο Τζέιμς επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ότι η προετοιμασία για την ταινία έχει αρχίσει και ότι τα γυρίσματα θα γίνουν το 2019, στην off-season του NBA. Μάλιστα, ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας στον κόσμο επιστράτευσε σε ρόλο παραγωγού τον σκηνοθέτη του «Μαύρου Πάνθηρα», Ράιαν Κούγκλερ, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο 36χρονος Τέρενς Νανς, στην πρώτη του μεγάλη παραγωγή. Η εταιρεία του Τζέιμς, SpringHill Entertainment ανακοίνωσε τους συντελεστές ανεβάζοντας στο Instagram την ακόλουθη φωτογραφία.

    https://www.instagram.com/p/Bn6y1Z-gf-6/?taken-by=springhillent

    Θα έχει ενδιαφέρον, μετά από την – εν εξελίξει – κόντρα Μάικλ Τζόρνταν – ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ποιος είναι ο καλύτερος NBAer όλων των εποχών, να δούμε ποιος θα γυρίσει την καλύτερη ταινία «Space Jam».

    Πίσω στο 1996, το πρώτο «Space Jam» κέρδισε 230 εκατ. δολάρια στα ταμεία και έγινε η πιο εμπορική ταινία μπάσκετ όλων των εποχών, με μια ιστορία που ήθελε τα Looney Tunes να επιστρατεύουν τον Μάικλ Τζόρνταν για έναν αγώνα μπάσκετ εναντίον κακών εξωγήινων. Εκτός από διάσημα καρτούν, στην ταινία εμφανίστηκαν και πολλοί άλλοι σταρ του NBA, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο «Space Jam 2» του ΛεΜπρόν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ