Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Το Τελικό Trailer Του «X-Men: Apocalypse»

    X-Men-Apocalypse-final-trailer

    H 20th Century Fox κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το «X-Men: Apocalypse», την νέα ταινία απο το franchise του X-Men.

    «Απο την αυγή του πολιτισμού λατρεύτηκε σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και πιο ισχυρός μεταλλαγμένος απο το σύμπαν των X-Men της Marvel, συσσώρευσε τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, με αποτελέσμα να γίνει ο ίδιος αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας ύστερα απο χιλιάδες χρόνια, είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που βρίσκει και στρατολογεί μια ομάδα μεταλλαγμένων, ανάμεσα τους και ο αποκαρδιωμένος Magneto, για να καθαρίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Καθώς η μοίρα της Γής κρέμεται απο μια κλωστή, η Raven με την βοήθεια του Professor X, θα πρέπει να οδηγήσουν μια ομάδα νεαρών X-Men για να σταματήσουν την μεγαλύτερη τους νέμεση και να σώσουν την ανθρωπότητα απο μια ολοκληρωτική καταστροφή.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Bryan Singer, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Michael Dougherty, Dan Harris και Simon Kinberg.

    Το cast είναι για μια ακόμη φορά εντυπωσιακό και περιλαμβάνει τους Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Olivia Munn, Oscar Isaac, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Rose Byrne, Sophie Turner, Tye Sheridan, Lucas Till, Alexandra Shipp, Lana Condor, Tómas Lemarquis, Ben Hardy, Joanne Boland.

    [ad id=”6783″]

    Το νέο trailer φανερώνει τον κεντρικό ρόλο που έχει στο νέο φίλμ ο χαρακτήρας της Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), ενώ επιβεβαιώνει και την παρουσία του Wolverine, που μέχρι σήμερα αποτελούσε ένα γρίφο. Με εντυπωσιακό cast και πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, η νέα ταινία του X-Men αναμένεται το ίδιο ψυχαγωγική με τις προηγούμενες, σε ένα franchise που εξακολουθεί να διατηρεί το ενδιαφέρον.

    Το «X-Men: Apocalypse» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Μαϊου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ